/5 redenen waarom zou je een Jacob Cohen jeans moeten kopen!

5 redenen waarom zou je een Jacob Cohen jeans moeten kopen!

1.   Perfectie tot in de puntjes

Dit is niet helemaal letterlijk waar, maar de specialisten van Jacob Cohen jeans zijn bijzonder over het hele proces. Van het gebruik van de fijnste Japanse stoffen tot het met de hand bewerken van elke spijkerbroek met artistiek Italiaans kleermakerswerk, deze jeans zijn uniek en perfect. De productie vindt plaats in de cultureel diverse en rijke Italiaanse regio Veneto met behulp van unieke materialen zoals “Kurabo denim”. Ze besparen geen kosten of tijd om een meesterwerk in jeans te maken.

2. Geen twee spijkerbroeken zijn hetzelfde

Dat klopt, dat heb je goed gezien, geen twee spijkerbroeken van Jacob Cohen lijken ooit op elkaar. Dat komt door het handproductieproces dat in elke patch wordt gebruikt, al het naaldwerk en elke schaafwond. Elk spijkerbroekje krijgt een unieke traceercode die het kledingstuk gedurende het hele productieproces volgt. Dus als het compleet is en aan jou wordt verkocht, weet je dat het een geschiedenis heeft voordat je de broek gedragen hebt. 

3. Ze geven om het milieu

Jacob Cohen jeans zijn toegewijd aan het gebruik van milieuvriendelijke productieprocessen die het gebruik van chemicaliën in hun kleur- en was proces hebben afgeschaft. Bovendien gebruiken ze natuurlijke Griekse puimsteen om elk spijkerbroekje met de hand te ontregelen. Ze hebben een was proces dat vrij is van synthetische stoffen. De jeans van Jacob Cohen zijn met de hand gemaakt, aan de hand van milieuvriendelijke processen en zijn unieke broeken. 

4. Ze hebben ongelooflijk diverse stijlen

Je zou denken dat een spijkerbroek ongeveer hetzelfde is als elke andere spijkerbroek. Als je dat doet, ben je ver van de basis als het gaat om Jacob Cohen Jeans. Omdat elke broek uniek is, is de variatie in stijlen enorm.. Een van de meest unieke aspecten van de jeans naast een trackingnummer is dat ze gemaakt zijn met gestileerde knopen die een relaxte pasvorm creëren die perfect is voor een feestje, een uitstapje, of een stedelijke speeltuin. Kortom, voor welke gelegenheid je ook een broek zoekt; met de broeken van Jacob Cohen ben jij voorzien! 

5. Het motto van Jacob Cohen jeans

Je mag het motto van een bedrijf niet beschouwen als een punt om hun product te kopen, maar jij zou het in dit geval mis hebben. Jacob Cohen Jeans’ motto is “Ga naar bed met een droom… word wakker met een doel.” Dit is tekenend voor de levensstijl die Jacob Cohen jeans oproept. Trek die luxueuze zachte en goed passende jeans ’s morgens aan als je wakker wordt met de gedachten aan met een doel die jij wilt bereiken. Ga dan naar buiten en verander de wereld. Het is de manier waarop de meeste buitenbeentjes en millennials vandaag de dag werken en het is een echte extra reden om deze jeans te kopen.