/5 tips om op te vallen met drukwerk

5 tips om op te vallen met drukwerk

Opvallen met je drukwerk? Tegenwoordig gebeurt alles steeds meer online, wat het gebruik van drukwerk enorm verminderd. Opvallen doe je dan ook door juist wel drukwerk te maken. Echter, het is dan wel van belang dat je direct opvalt! Dit doe je met behulp van onderstaande tips:

  1. Maak je boodschap persoonlijk

Via online kanalen is het natuurlijk heel gemakkelijk om je boodschap persoonlijk te maken. Echter, doe dit ook met je drukwerk! Maak het persoonlijk en noem diegene waarnaar je het stuurt bij de naam. Dit maakt het extra leuk om iets te ontvangen. Daarnaast voelt iemand zich hierdoor veel specialer en unieker.

  1. Speel in op de actualiteit

Binnenkort flyers drukken of ander drukwerk bestellen? Houdt rekening met de actualiteiten en speel hier op in. Door in te spelen op de actualiteiten kun je de leukste dingen creëren en ben je meteen origineel. Op deze manier trek je meteen de aandacht naar je drukwerk en dat is natuurlijk precies wat je wil bereiken!

  1. Bestel drukwerk van hoogwaardig papier

Een van de meest belangrijke zaken bij het bestellen van drukwerk is het papier waarop het gedrukt wordt. Het papier bepaalt uiteindelijk de uitstraling van je drukwerk. Nu denk je misschien: papier is papier. Echter, papier kan verschillen in dikte, structuur en coating. Wanneer je het perfecte drukontwerp hebt gemaakt wil je dit niet laten verpesten door het kiezen van het verkeerde papier!

Wil je hier meer over weten? Kijk dan op mannenfocus.nl

  1. Het design van je drukwerk

Het design van je drukwerk is natuurlijk ook heel belangrijk! Tegenwoordig bestaan er ook op dit gebied tal van trends. Ga bijvoorbeeld voor een vintage look, wat tegenwoordig helemaal hip is. Maak je drukontwerp door middel van handlettering. Of ga voor het gebruik van verschillende icoontjes. Zorg ervoor dat je design opvalt en dat tegelijkertijd de boodschap van je drukwerk duidelijk is!

Benieuwd naar alle mogelijkheden op het gebied van drukwerk? Neem contact op met Drukkerij Onno & Partners.