/5x Cadeautips voor Valentijnsdag om je vrouw te verrassen

5x Cadeautips voor Valentijnsdag om je vrouw te verrassen

Over een maand is het weer zo ver, 14 februari, Valentijnsdag! Een leuk cadeau om je vrouw of vriendin te verrassen mag dan natuurlijk niet ontbreken. Je geliefde verwacht nu eenmaal toch (stiekem) wel een leuk Valentijnscadeau. Het goede nieuws is: Dit hoeft helemaal niet zo duur te zijn. Onderstaand hebben we 5 leuke tips voor je op een rijtje gezet waar elke vrouw blij van wordt:

  • Een persoonlijk sieraad

Met een mooi sieraad kun je elke vrouw blij maken! Koop voor Valentijnsdag een net wat specialer sieraad door er een persoonlijk tintje aan te geven. Ga bijvoorbeeld voor een initial ketting met jouw eigen initiaal. Wie wil er nou geen mooie ketting met een hanger met het initiaal van zijn of haar geliefde? Wanneer je dit niet leuk vind óf er nog wat bij wil geven dan zijn leuke oorbellen altijd goed. Ga voor een trendy paar oorbellen met hanger en jij gaat zeker punten scoren tijdens Valentijnsdag.

  • Chocolade

Bijna elke vrouw houdt wel van chocola. Geef een heerlijke doos luxe chocolade vol met haar lievelingssmaken. Toch liever wat originelers? Organiseer een chocoladefondue voor twee met heerlijke lekkernijen om te dippen.

  • Romantisch avondje (uit)

Een materialistisch cadeau is natuurlijk altijd goed, maar samen iets ondernemen is helemaal leuk! Op dit moment is het lastig om een avondje weg te gaan van huis, vanwege de vele beperkingen rondom Covid-19. Echter, ook thuis kun je heel leuk een romantische avond organiseren. Bestel een (chique) diner bij jullie favoriete restaurant en dek de tafel mooi op. Zet kaarsjes neer, een leuk muziekje op en jullie gaan een topavond tegemoet!

  • Kaartjes voor een Musical of concert

Je moet altijd iets geven waar je zelf ook wat aan hebt! Geef jouw geliefde kaarten voor het concert van haar idool. Meer van de musicals? Geef haar kaartjes voor een leuke musical of theatervoorstelling. Natuurlijk ga jij zelf ook mee, waardoor jullie ook meteen weer wat extra quality time hebben.

  • Bloemen

Hét “altijd goed”-cadeau is natuurlijk een mooie bos bloemen. Koop een bos en schrijf er een leuk, persoonlijk kaartje bij, dat maakt dit cadeau helemaal af.