/AB Lifestyle bewijst dat sport en mode perfect samengaan

AB Lifestyle bewijst dat sport en mode perfect samengaan

We hebben goed nieuws voor je als jij er een actieve lifestyle op nahoudt die je ook graag in je kledingstijl doorvertaalt. Tegenwoordig is er stijlvolle kleding voor heren te verkrijgen van een label dat bewijst dat sport en mode twee werelden zijn die perfect zijn te combineren. AB Lifestyle – ofwel The Star Lifestyle Brand – is een merk van Nederlandse makelij. AB werd in 2015 opgericht als luxe pettenlijn door Nicky Beije, Denny Büttner en profvoetballer Alexander Büttner. De premium petten werden in korte tijd populair en dat smaakte naar meer. Daarom werd de naam van AB caps omgedoopt tot AB Lifestyle en de collectie uitgebreid met onder andere: t-shirts, jeans, sweaters, hoodies, vesten en schoenen. 

Ook op het gebied van de tracksuit voor heren heeft het merk een naam hoog te houden. Niet voor niets is de fashion van AB wereldwijd razendpopulair onder beroemde artiesten, dj’s en profvoetballers uit het binnen- en het buitenland. 

Lifestyle trainingspakken

Over tracksuits gesproken, die behoeven misschien enige uitleg. De term tracksuit is een eigentijdse benaming voor een comfortabel en sportief trainingspak, dat geschikt is om te dragen tijdens het sporten en in je vrije tijd. Je kunt een tracksuit ook prima dragen op casual gelegenheden, als je het pak met de juiste schoenen en accessoires combineert. Een AB Lifestyle trainingspak weerspiegelt jouw actieve levensstijl in alle toonaarden en is dus een absolute musthave die niet in je garderobe mag ontbreken. Het fijne aan de trainingspakken is dat je die zelf kunt samenstellen met een slim-fit track pants, gecombineerd met je favoriete hooded track jacket of pull-over track sweater. De ontwerpers van AB maken gebruik van stoffen van een hoogwaardige kwaliteit, bestaande uit de combinatie van 35 procent polyester en 65 procent katoen. Daarom voelen de stoffen van een AB tracksuit aan als een tweede huid. De pasvorm van de lifestyle trainingspakken blijft eindeloos lang in shape, en ook de mooie kleuren blijven zelfs na vele wasbeurten behouden.

High-end streetwear fashion

Kun je nog wel wat mooie kleding gebruiken om jouw wintergarderobe compleet te maken? Als je de voorkeur geeft aan online shoppen, kun je je hart ophalen in de mooie en overzichtelijke webshop van AB Lifestyle. Daar wordt de complete kledingcollectie met mooie foto’s gepresenteerd. Bovendien profiteer je er van een super goede service, want plaats je jouw bestelling op een werkdag vóór 21.00 uur dan kun je die de volgende dag al verwachten. Het is natuurlijk ook heel prettig dat iedere bestelling kosteloos wordt bezorgd. Als je de trendy kleding, sneakers en accessoires met eigen ogen wilt zien, is het de moeite meer dan waard om de conceptstore in het stadshart van Doetinchem te bezoeken. De lifestyle brand heeft ook een eigen winkel op het populaire vakantie-eiland Malta. Naast de complete collectie met streetwear fashion, vind je in een AB conceptstore ook vele limited items en andere musthaves. Houd de Social Media en de webshop goed in de gaten om mooie items te scoren met aantrekkelijke kortingen.