/Australian Open, wie zijn de kanshebbers?

Australian Open, wie zijn de kanshebbers?

Het is weer bijna zo ver, de Australian Open, één van de grootste tennistoernooien ter de wereld. De een volgt het toernooi om te kijken of zijn favoriet de titel pakt, en de ander waagt een gokje en hoopt wat geld te winnen. Wat je reden om te kijken ook is, het is altijd spannend en leuk om te volgen. Een hoop mensen wedden regelmatig op voetbalwedstrijden, maar tegenwoordig wordt het wedden op tenniswedstrijden ook steeds populairder. Als je ook van plan bent om hieraan mee te doen, zit je hier goed. Wij hebben namelijk de kanshebbers en een aantal tennis wedtips voor je op een rijtje gezet. 

Mannelijke kanshebbers op de Australian Open

Wanneer je wilt weten wie de grootste kans heeft om het toernooi te winnen, kun je het beste kijken op internet, hier staat het hele Australian open programma. Op de site van TOTO bijvoorbeeld, kun je kijken wat de quoteringen zijn. Wanneer je hier naar toe gaat, zie je direct dat Djokovic de grootste kans heeft om te winnen. Wanneer je geld op hem inzet en hij wint, krijg je je inleg x 2.25. Hierna volgt Nadal, hij heeft een quotering van 5.00. De derde plek is voor Medvedev, met een quotering van 8.75. 

Vrouwelijke kanshebbers op de Australian Open

Naast de wedstrijden van de mannelijke tennissers kun je ook een gokje wagen op de wedstrijden van vrouwen. Ook bij de vrouwen is het direct duidelijk wie de grootste kanshebber is. Williams heeft een quotering van 4.95 en heeft daarmee de grootste kans om te winnen. Daarna volgt Osaka met 8.00. De derde plek ligt net iets hoger, namelijk op 9.00 en is voor Barty. De derde en vierde plek zijn met 10.00 en 11.75 voor Halep en Pliskova. Vervolgens schiet de quotering omhoog naar 20.00. Er zijn drie tennissers met deze quotering; Keys, Kvitova en Sabalenka.  

Wedtips

Je kunt online op meerdere dingen wedden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een winnaar van het gehele toernooi, maar als je op een losse wedstrijd wilt inzetten, is dat ook mogelijk. Wanneer je het risico wil minimaliseren is het ook een optie om op meerdere tennissers in te zetten. Als de wedstrijd al begonnen is, kun je er zelfs nog voor kiezen om live te wedden. Bijvoorbeeld als je opeens niet meer zo zeker bent van je weddenschap of als je de winst wilt laten uitbetalen.