/Bagagewagens kopen bij Aanhangwagendirect

Bagagewagens kopen bij Aanhangwagendirect

Waarom zou je een bagagewagen kopen? Een bagagewagen is handiger dan je denkt, want als je op vakantie gaat met een tentje voor een lange tijd dan moet wel genoeg spullen mee kunnen nemen. Maar ook als je op wintersport gaat kan je er makkelijk een paar ski’s of een snowboard in kwijt. Wij verkopen de bagagewagens in verschillende maten en uitvoeringen. Er zit altijd wel een tussen die aan je wensen voldoet. Aanhangwagendirect verkoopt de bagagewagens geremd en ongeremd.

Geremde of een ongeremde bagagewagen

Bagagewagens kan je geremd en ongeremd bestellen, de bagagewagen is geremd of ongeremd afhankelijk van het laadvermogen. Een geremde bagagewagen heeft een oplooprem en een trommelrem, als je een geremde bagagewagen hebt dan remt die mee waardoor de remmen van de auto minder worden belast.

Waar kan je bagagewagens voor gebruiken?

Bagagewagens worden voor veel verschillende dingen gebruikt het hele jaar door. Je kan in de winter bagagewagens makkelijk gebruiken om ski’s, snowboards of een slee te vervoeren. Ook kan je in de zomer watersport spullen meenemen zoals een surfboard. Ook worden de bagagewagens vaak door vissers gebruikt om hun vis spullen makkelijk mee te nemen. Ook zien we dat sommige hun bagagewagen gebruiken om gereedschap mee te nemen, dat is natuurlijk ook handig. Bagagewagens worden ook wel tenttrailers genoemd en dat komt omdat er een optie is om er een tent boven op te zetten. Zoals je kan zien kan je er meer mee dan dat je in het begin denkt.

Welke bagagewagen is het best voor mij?

Als je gaat kiezen welke bagagewagen je wilt hebben, dan moet je eerst goed gaan nadenken wat je wilt gaan vervoeren. Daarna kan je gaan nadenken over de afmetingen. Als je de afmetingen weet kan je gaan nadenken of je een geremde of een ongeremde bagagewagen wilt. Daarna kan je nog nadenken of je ook nog een voorkeur hebt voor een bepaald merk. Als je al deze stappen hebt doorlopen en je weet nog steeds niet welke bagagewagen je wilt hebben, dan kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice, wij helpen je graag verder. 

Een bagagewagen huren

Je kan bij ons ook bagagewagens huren, we hebben twee verschillende bagagewagens waar je uit kan kiezen. We hebben er één met de afmetingen van 211x126x48 cm, deze heeft een bruto laadvermogen van 750 kg en een netto laadvermogen van 568 kg. De bagagewagen is ongeremd en je kan er een fietsendrager bij huren om de fiets mee te kunnen nemen. De andere bagagewagen heeft een afmeting van 201x101x48 cm, een bruto laadvermogen van 750 kg en een netto laadvermogen van 594 kg. Deze aanhanger is ook ongeremd en heeft ook de optie van een fietsendrager bijhuren. Je kan dus een bagagewagen kopen maar je kan er ook over nadenken om een van onze bagagewagens te huren.

Nog meer informatie

Kun je nog steeds niet kiezen uit al die bagagewagens? Of weet je niet of je een geremde of een ongeremde bagagewagen wilt? Dan kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste bagagewagen.