/Betaalbare horlogemerken

Betaalbare horlogemerken

Een horloge is een mooi accessoire die je outfit afmaakt. De meest bekende merken zoals Rolex en Breitling zijn echter onbetaalbaar voor het gros van de mensen. Daarom zal ik in deze blog de beste horlogemerken die wel betaalbaar zijn behandelen.

Seiko

Seiko is een Japans horloge merk wat al sinds 1881 bestaat. Seiko staat wereldwijd bekend als een horlogemerk wat innovatieve en moderne horloges ontwerpt. Wanneer je opzoek bent naar een klassiek horloge met een iets sportievere uitstraling dan is Seiko een goed merk voor jou. Hoewel de duurste horloges van Seiko wel meer dan €3.000 kunnen kosten hebben ze ook veel betaalbare horloges. Seiko heeft ook erg veel prachtige horloges van €100 tot €300 euro.

Hugo Boss

Hugo Boss is een kledingmerk wat altijd al klasse en stijl heeft uitgestraald. De kleding van Hugo Boss is ook altijd gemaakt met de beste kwaliteiten. De klasse, stijl en hoge kwaliteit zie je ook zeker terug bij de Hugo Boss horloges. Hugo Boss heeft een aantal sportieve horloges maar ook een hoop zakelijke horloges. De prijs van een Hugo Boss horloge ligt tussen de €80 en de €500, de meeste horloges kosten ongeveer €200.

Tommy Hilfiger

Het merk Tommy Hilfiger is natuurlijk wereldberoemd vanwege zijn kleding lijn maar ook de horloges van Tommy zijn tegenwoordig erg populair. In 1999 begon Tommy Hilfiger met het ontwerpen en verkopen van horloges. Dit was een passie van hem, omdat zijn vader horlogemaker was. Tommy Hilfiger straalt vooral Cool, American en Classic uit. Dit zie je ook terug in de horloges van Tommy Hilfiger. Daarnaast heeft een Tommy Hilfiger horloge vaak een klassieke uitstraling, maar wel met een moderne twist. Een groot voordeel aan deze horloge is dat ze niet alleen mooi zijn maar ook nog is betaalbaar. Bijna alle Tommy Hilfiger horloges kosten minder dan €200.

Pulsar

Pulsar Watch, een divisie van de Seiko Watch Company, hoort wereldwijd bij de toonaangevende horlogemerken en is van het begin af aan vernieuwend geweest. Pulsar horloges hebben strakke vormgeving, met een sportieve of klassieke uitstraling en zijn verkrijgbaar voor een scherpe prijs. De goedkoopste pulsar horloges kosten maar €60 en de duurdere Pulsar horloges kosten ongeveer €150.