/Betere vindbaarheid voor jouw website

Betere vindbaarheid voor jouw website

Als je een eigen bedrijf hebt, is het belangrijk dat jouw website goed vindbaar is voor je potentiële klanten. Hier zijn meerdere manieren voor te verzinnen, maar een van de beste methoden is Google Adwords, ook wel Google Ads genoemd. In deze blog lees je er alles over.

Wat is Google Ads?


Met Google Ads adverteer je in de zoekmachine van Google op termen die gerelateerd zijn aan het product dat jij verkoopt. Wanneer je wat opzoekt op Google, dan zijn vaak de eerste resultaten advertenties. Om op die positie te belanden adverteer je dus op specifieke zoekwoorden. Zo kun je dus zeer gericht de juiste doelgroep targeten. Het resultaat van Google Ads is al snel merkbaar.

Wat zijn de kosten van Google Ads?


In de meeste gevallen betaal je een CPC, dit staat voor cost per click. De CPC van de advertentie hangt af van de producten of dienst en de branche waarmee je wilt adverteren. Google werkt dus niet met een vaste prijs, maar met een biedingssysteem. Je bepaalt zelf het budget en hier kun je ook een dag limiet aan geven

Google Ads uitbesteden


Het kan natuurlijk dat je niet zo handig bent met dit soort dingen of dat je het liever aan professionals over laat Gelukkig is die optie er ook. Je kunt namelijk Google Ads uitbesteden aan een online marketing bureau. Zij nemen dan het werk voor jou over van A tot Z. Als jij wil zorgen voor een betere online vindbaarheid, is het uitbesteden van Google Ads een ideale oplossing voor jou. Deze dienst garandeert jou er namelijk van resultaat: het wordt inzichtelijk gemaakt door Google hoe effectief jouw advertentie is, en of je hier ook daadwerkelijk succes mee hebt. Enorm handig dus, want zo kun je je advertentie ook eventueel aanpassen op het moment dat je merkt dat je advertentie niet het gewenste resultaat behaalt.

Meer informatie?


Een voorbeeld van zo’n online marketing bureau is Traffic Today. Zij zijn gespecialiseerd in alles wat met digitale marketing te maken heeft. Mocht je nog vragen hebben over hun werkwijze of Google Ads, dan staat er altijd een specialist klaar die jou te woord kan staan.