/Carrièreswitch naar de mode

Carrièreswitch naar de mode

Er zijn maar weinig mensen op de wereld die vanaf jongs af aan bij een bedrijf beginnen en daar de rest van hun leven blijven. Velen van hen maken een carrièreswitch, om op deze manier nieuwe dingen te ontdekken en een andere werkervaring op te doen. Dit is niet alleen bij het gewone volk een ding, maar ook BN’ers maken soms een carrièreswitch. Voor als het je nog niet was opgevallen, zijn er veel mensen die een switch maken en zo in de modewereld terecht komen.

Nieuwe ervaringen

Neem als voorbeeld Demi de Zeeuw en Alexander Büttner, beide zijn grote namen in de voetbalwereld, maar zijn daarnaast ook doorgebroken als modeontwerpers met hun merken BALR. en AB Lifestyle. Mensen vinden het leuk om het beste uit zich te halen en gaan bij een carrièreswitch daarom ook vaak opzoek naar een baan die heel anders is dan hun vorige baan. De modewereld is een van de grootste, meest uitgebreide carrièrewerelden en dus vinden mensen het leuk om hier veel en nieuwe ervaringen op te doen

Quotrell

De oprichter van Quotrell heeft ook een hele grote carrièreswitch gemaakt. De beste man, waarvan de naam niet heel openlijk bekend is, heeft voordat hij debuteerde in de modewereld jaren in dienst gespendeerd. Hij wilde door het oprichten van dit merk niet alleen nieuwe ervaringen op doen, maar ook met anderen zijn ervaringen delen. Door zijn tijd in dienst weet hij als geen ander hoe belangrijk comfort en bewegingsruimte is in kleding, dus wil hij voor optimale comfort zorgen in zijn kleding. Zijn ontwerpen zijn simpel, te zien in de Quotrell shirt Basic en de Quotrell Wing T-Shirt 2.0, maar bieden het ultieme comfort voor iedereen. De kleding van Quotrell is onder andere te vinden bij Crivaldi of online!

Wie gaan er volgen?

We kunnen dus wel zeggen dat een carrièreswitch naar de mode veel mensen goed heeft gedaan, maar het zal hier natuurlijk niet bij blijven. Wie zullen er nog volgen? Wie weet ben jij wel de eerst volgende grote modeontwerper, wie weet!