/Dagelijkse dosis mannelijke inspiratie

Dagelijkse dosis mannelijke inspiratie

Let’s face it, goede mannenblogs zijn niet altijd even makkelijk te vinden. Ze zijn vaak moeilijk vindbaar of schrijven net niet datgene dat je graag wilt lezen. Toch zagen we recentelijk nog een interessant blog voorbijkomen, die onze ogen deed openen. Lifestyle platform mensgoodlifelaat moderne mannen zien hoe zij “good life” kunnen ervaren. Lifestyle, fashion, gadgets, gezondheid, vrouwen, films, drank, reizen en nog veel meer. Je vindt het hier allemaal.

Lifestyle voor mannen

Echte mannen kiezen voor een bewuste en gezonde levensstijl en genieten hier vollop van. Laat je door mensgoodlife inspireren over de meest originele vakantielocaties, handige fashion tips en unieke must-haves, gadgets en gear. Op zoek naar de beste tips voor het scheren van je baard? De snelste auto’s van dit jaar? Of de beste camera’s voor die wintersportvakantie? Kies dan voor de levensstijl die bij jou past! Kies voor the goodlife van mensgoodlife.

Entertainment

Mensgoodlife is als je het aan ons vraagt een stijlvol mannen platform, dat lekker zichzelf blijft. Toegankelijk geschreven met een edgy randje en eerlijk advies voor de man van vandaag! Op de entertainment pagina zien we regelmatig bloedmooie vrouwen, de coolste events, heerlijke whiskey en interessante insights over games en series, sit back, relax and enjoy. Een online magazine die je absoluut bij je favorieten moet opslaan wat ons betreft.

Altijd prijs

Op Facebook heeft mensgoodlife inmiddels meer dan 10.000 volgers, die altijd kans maken op te gekke Like & Winacties. Zo geven ze zo nu een dan een Beertender van Heineken, horloges van Armani, bioscoopkaartjes voor allerlei films en nog veel meer te gekke prijzen weg. Even liken, delen en volgen dus.

Ben jij al nieuwsgierig geworden wat mensgoodlife aan jouw leven kan toevoegen? Neem dan snel een kijkje op dit lifestyle voor mannen platform. Enjoy life the good way!

Wil je hier meer over weten? Kijk dan op mannenfocus.nl