/De beste accessoires bij een business outfit voor mannen

De beste accessoires bij een business outfit voor mannen

Een business outfit voor mannen bestaat vak uit een blouse, colbert, pantalon en schoenen. Hierin valt vrij weinig te variëren, aangezien de ongeschreven regels hiervoor vrij streng zijn. De laatste jaren is er wel steeds meer mogelijk op het gebied van prints en kleuren, maar nog steeds ogen veel business outfits een beetje saai. Dit is erg jammer, omdat er veel manieren zijn om een mannelijke business outfit op te vrolijken. Uiteraard hoef je hier niet per se een fel gekleurde colbert aan. Sterker nog, een colbert in het grijs, blauw of zwart leent zich zeer goed voor het gebruik van verschillende accessoires. Lees hier meer over accessoires die je toe kan voegen aan jouw business outfit.

Een goede tas

Een goede tas is niet alleen erg handig om spullen mee te kunnen nemen, maar is ook nog eens een goede aanvulling op een zakelijke outfit. Tegenwoordig zijn er gelukkig genoeg mogelijkheden om modern gemak te combineren met een stijlvolle uitstraling. Denk bijvoorbeeld aan een leren laptoptas voor heren die ondanks dat het een laptoptas is een klassieke uitstraling heeft.

Vrolijke sokken

Een leuke trend van de afgelopen jaren is het dragen van sokken met een vrolijke print. Dit speelse karakter is niet alleen leuk op casual outfits, maar staat ook ontzettend leuk bij wat meer zakelijke outfits. Dit zorgt voor wat meer kleur en karakter in de outfit, waardoor deze wat vlotter oogt.

Sieraden

Natuurlijk kan je met sieraden je eigen touch geven aan een outfit. Dit houdt niet in dat je grote halskettingen kan dragen over je pak, maar je zou wel kunnen denken aan mooie manchetknopen of een mooi horloge. Dit laatste is natuurlijk een klassieker en kan je zo duur maken als je zelf wil. Zorg er wel altijd voor dat je horloge niet te aanwezig is en past bij het pak wat je draagt.

Wil je hier meer over weten? Kijk dan op mannenfocus.nl