/De beste middelen tegen snurken

De beste middelen tegen snurken

Het is heel vervelend als je snurkt wanneer je slaapt, vooral voor degene die naast je ligt. Maar wat kun je er aan doen? Er zijn verschillende middelen tegen snurken die je kunt gebruiken om het snurken tegen te gaan. Wij zitten hieronder de verschillende middelen voor je op een rijtje:

De middelen om snurken tegen te gaan

We beginnen met een van de beste middelen om het gesnurk te verhelpen: de anti snurk beugel. Het product is revolutionair als het gaat om anti snurk middelen. Het is zeer effectief tegen snurken, omdat het middel de kern van het probleem aanpakt. Snurken wordt namelijk veroorzaakt doordat het gehemelte de luchtwegen blokkeert. Door de anti snurk beugel wordt de onderkaak lichtjes naar voren gedwongen. Het gevolg is dat het gehemelte de luchtwegen niet meer blokkeert en hierdoor is dus ook meteen het snurken verholpen.

Daarnaast is er de mogelijkheid een CPAP-masker aan te schaffen. Het is een effectieve, maar ingrijpende oplossing. Het is namelijk een elektronische machine die naast je bed staat en gewone lucht je luchtwegen inpompt terwijl je slaapt. Door de constante luchtstroom die de machine je luchtwegen inpompt, blijven je luchtwegen open en snurk je ook niet meer. Het is echter geen aangename manier van slapen, vooral niet als je een onrustige slaper. Het belemmert namelijk de bewegingsvrijheid. Veel mensen ervaren het masker als oncomfortabel en hinderlijk.

Ten slotte is er nog de anti snurk neusspreider. Het verwijd de neusgaten, door de buisjes van neusspreider zo ver mogelijk in je neus te stoppen. Het zorgt voor een betere ademhaling tijdens het slapen. Er komt meer lucht via de neusgaten binnen en hierdoor is er minder ademhaling door de mond nodig. Het verkleint de kans op snurken, omdat de druk op de keel vermindert wordt.