/De juiste stoel voor jouw “mancave” kamer

De juiste stoel voor jouw “mancave” kamer

Je hebt het eindelijk voor elkaar, een mannenkamer oftewel een ‘mancave kamer. Je vriendin of je vrouw heeft toch maar ingegeven en nu kan jij je de kamer, die leegstond, in gaan richten. Hoe ga je het aanpakken? Wil je een mooie grote zetel waar je lekker op kan zitten, liggen of hangen of ben je toch meer op zoek naar een grote stoel waar je helemaal in weg kan zakken? Een klein beetje inspiratie op doen wat bij jouw mannenkamer past, kan nooit kwaad.

Een heerlijke zetel om op te chillen

Het is toch wel een van de belangrijke meubels, een mooie zetel die lekker ligt en ook past bij jouw interieur. Het is belangrijk om te weten welke kleuren het beste bij de kamer past. Voor een mannenkamer zijn dat vaak aardetinten, zoals donker bruin of mahony. Kleuren die ervoor zorgen dat er een mannelijk vibe hangt met alle meubels en accessoires van dien. Dus kijk dan vooral naar een zetel die de aardetinten goed kan hebben. Misschien een lichtere kleur, bijvoorbeeld beige, of juist een donkere kleur. Je kan die kleuren weer doorbreken met lichtere of heldere kleuren om jouw mancave toch nog iets van kleur mee te geven. Je wilt het misschien niet horen, of in ieder geval niet zeggen tegen je vrienden, maar het kan jouw mannenkamer net wat knusser oftewel gezelliger maken. Ook al hebben jullie mekaar en waarschijnlijk wat biertjes, het kan het net wat leuker maken.

De juiste tafel

Kijk, een mancave vergt wel dedication om de “geen vrouwen alleen mannen” sfeer er vanaf te laten spatten. Dus elk meubelstuk is belangrijk, zo ook een tafel. Denk bijvoorbeeld aan een tafel in Scandinavische stijl of misschien juist een landelijk stijl. Een tafel van hout dat niet helemaal netjes is afgewerkt wat tenminste zo moet lijken. Dan maakt het wat stoerder en mannelijker wat je natuurlijk wil in een mancave.

Hele mannelijke accessoires

Dit is misschien een beetje too much, want zijn er wel ‘mannelijke accessoires’. Maar hier heb je echt de touch van je vriendin of vrouw nodig. Zij weten het af te maken met een ouderwets kleed voor op de grond, een bijzettafel dat goed past bij de tafel of een aantal sierkussens die jullie mannelijkheid niet afpakt. Ook al ben je een man en zou je het zelf kunnen, vraag altijd even het advies aan een vrouw. Stiekem maakt dat jouw mannenkamer dé ultieme mancave waar jouw vrienden niet tegen op kunnen.