/De leukste laptoptassen voor mannen

De leukste laptoptassen voor mannen

Tegenwoordig kun je eigenlijk bijna niet meer zonder laptop, of je nu student of al werkende bent. Een laptoptas is dus minstens net zo onmisbaar, want je moet de laptop natuurlijk wel overal mee naartoe kunnen nemen. Ook moeite met kiezen welke laptoptas het beste bij jou past? In dit artikel delen we de leukste laptoptassen voor heren!

Rugtassen voor je laptop

De meeste mannen grijpen waarschijnlijk als eerste naar een rugzak als ze op zoek zijn naar een laptoptas. Dit is eigenlijk ook helemaal niet gek, want een rugzak is enorm handig om je laptop in mee te vervoeren! Door een laptop kan je tas namelijk nogal snel zwaar aanvoelen en dan draagt een rugzak het fijnst, want dan wordt het gewicht goed over je schouders heen verdeeld. Bovendien is een rugzak natuurlijk erg makkelijk als je veel moet fietsen of lopen. Aangezien laptop rugzakken enorm populair zijn, zijn er veel verschillende merken en designs die allerlei stijlen aanbieden. Dus of je nou een sportieve rugzak voor naar school of juist een zakelijke rugtas voor naar kantoor wil: keuze genoeg!

Stoere schoudertassen voor heren

Crossbody tassen of messenger bags zijn ook erg leuk om als laptoptas te gebruiken voor mannen. Voor de heren die graag willen afwisselen en hun tas willen aanpassen aan hun looks, is een schoudertas voor mannen uitermate geschikt. Deze tassen kun je namelijk op verschillende manieren dragen: aan een schouder laten hangen, schuin “cross body” of misschien zelfs aan de hand (als er een klein handvat bij zit). Net als rugzakken komen schoudertassen bij veel merken ook in verschillende designs, van sportief en casual tot aan minimalistisch en zakelijk.

Mannen aktetassen

Een (leren) aktetas is een geschikte laptoptas voor zakelijke doeleinden, want met een aktetas zie je er netjes en representatief uit. Vroeger gebruikte men een aktetas vooral om papieren in te vervoeren naar kantoor, maar de modernere aktetassen bieden tegenwoordig ook een laptopvak. Een klassieke aktetas draag je met de hand, maar tegenwoordig kun je ook aktetassen kopen met een lang schouderhengsel zodat je de tas ook om je schouder kunt dragen.

De leukste tassen voor heren scoor je natuurlijk bij https://www.marington.nl/.