/De leukste spellen om nu te spelen
De leukste spellen om nu te spelen

De leukste spellen om nu te spelen

Van spellen spelen op het Internet tot een gezelschapsspel aan de eettafel, een spelletje op z’n tijd vindt iedereen wel leuk. Met alle ontwikkelingen van de afgelopen jaren zijn spelletjes populairder dan ooit, maar als jouw spellencollectie nog niet groot genoeg is geven wij graag nog een paar leuke suggesties.

Exploding kittens

In de categorie kaartspellen hebben we exploding kittens. Bij dit spel is het ultieme doel om simpelweg niet te ontploffen. Dit doe je door niet de exploding kitten van de stapel te pakken of door de bom te ontmantelen wanneer je deze wel pakt. Met allerlei tactische kaarten kun je de kans vergroten om niet te ontploffen. Kijk in de toekomst of steel een kaart van een van je tegenspelers. Daarnaast zijn alle kaarten voorzien van grappige illustraties en grappen. Van een tacocat tot allesziende geit. Wanneer je dit spel voor het eerst speelt vraag je je af waar je aan begonnen bent, maar eenmaal afgerond ben je helemaal om en neem je het overal mee naartoe.

Broforce

In de categorie PlayStation spellen. Op dit moment kun je het spel streamen via PlayStation now. Dit spel is een side-scrolling game net als de meeste Mario spellen, maar in dit spel moet je gebieden ‘’bevrijden’’. De reden waarvoor een gebied bevrijding nodig heeft veranderd telkens en is erg hilarisch als je erop let. Vervolgens begint het spel en moet je simpelweg de vijand van de kaart vegen zonder jezelf en je teamgenoten per ongeluk op te blazen. Met hoe meer mensen je het speelt hoe chaotische dit spel wordt.

Betrayal at house on the hill

In de categorie bordspellen hebben we ‘betrayal at house on the hill’. Elk spel begint met het bouwen van een nieuw spelbord. Door je door een ‘haunted house’ te bewegen ontdek je nieuwe kamers tot er een verhaal wordt getriggert. Op dat moment duik je in de boekjes en begint er een uniek verhaal. Met dit spel zijn wel ongeveer 50 verhalen te spelen, die ook telkens anders zijn omdat het spelbord veranderd.