/De meest originele cadeautjes voor je vriendin

De meest originele cadeautjes voor je vriendin

Het eerste originele cadeau voor je vriendin is next gel urban. Als je vriendin graag mooie nagels heeft is dit het perfecte cadeau. Het tweede cadeau dat je aan je vriendin kunt geven is een badplankje. Het is hiervoor wel belangrijk dat je vriendin een bad heeft uiteraard. Met handbereik hebt. Een badplank is waterbestendig en heeft gleuven waarin je een telefoonboek of tablet kunt zetten. Ook zijn er vakken waarin je een handdoekje, lotion of badschuim kwijt kunt. Ook is er een ronde houder voor een beker of een kaars.

Nageldroger

Het volgende originele cadeau is een nageldroger. Dit cadeau is ook leuk om te geven in combinatie met next gel urban. Je schuift je hand in het apparaat en je nagels zijn binnen een minuut droog. Afhankelijk van de nagellak die je gebruikt kan deze tijd iets afwijken. Een nageldroger beschikt over een timer die op verschillende tijden kan worden ingesteld. Ook kan de warme worden gereguleerd. Zo is de temperatuur nooit te hoog. Dit maakt een nageldroger ook ideaal voor vrouwen met een gevoelige huid.

Reisportemonnee

Als je een avontuurlijke vriendin hebt die binnenkort op reis gaat kun je haar een groot plezier doen met een reisportemonnee. Met een reisportemonnee kan je vriendin veilig en ordelijk al haar reisdocumenten opbergen. Met een reisportemonee maak je het incheckprocess een stuk makkelijker en efficiener. De portemonnee heeft een apart vak voor het paspoort en haar pasjes kan ze kwijt de vele overige vakjes. Ook is er ruimte voor contant geld. Het fijne aan een reisportemonnee is dat hij erg compact is. Je kunt hem dus makkelijk meenemen in je handtas, rugzak of broekzak.en badplank kun je heerlijk relaxen in bad terwijl je al je favoriete spullen binnen