/De voordelen van een hotelkamer per uur
Secret room

De voordelen van een hotelkamer per uur

Een hotelkamer huren voor je overnachting is heel normaal. Maar als je met een secret love tijd wil doorbrengen is een hotelkamer niet de beste optie. Een hotelkamer is voor een gehele nacht, terwijl je aan een paar uurtjes overdag waarschijnlijk al genoeg hebt. Waarom een secret room (hotelkamer) per uur huren? Hieronder enkele voordelen.

Stimulans

Is de passie in het seksleven met je partner ver te zoeken en kan die wel een boost gebruiken? Voor het stimuleren van je seksleven is een andere omgeving ideaal. Ook al kun je thuis goed vrijen een andere omgeving doet wonderen. Spanning en creativiteit zijn belangrijke elementen in je seksleven. Een vreemde omgeving maakt het vaak wat spannender en daarbij hebben de thema kamers een creatieve werking, welke goede seks verwelkomen.

Affaire

Een secret room is ideaal voor jou en je secret love. Om te voorkomen dat je uitstapje niet naar buiten lekt maar er toch optimaal van kunnen genieten, dan is een secret room de oplossing. In je eigen huis is er altijd de kans dat je partner onverwachts komt binnenlopen of denk aan het ‘vergeten slipje’ die naast het bed ligt. Hierdoor kun je niet optimaal van elkaar genieten. Als je een hotelkamer boekt betaal je voor de gehele nacht, terwijl je waarschijnlijk niet van plan bent om te blijven slapen en meer als vijf uur weg te blijven. Een secret room biedt de privacy die je wilt, daarnaast is een secret room al vanaf twee uur te boeken voor zowel overdag als ‘s nachts.

Wil je alles halen uit de kostbare tijd die je samen hebt, ga dan voor een secret room met privé sauna. Deze kamers hebben een master bed, een douche en een privé sauna zodat je samen kunt genieten.

Rust en inspiratie

Een secret room biedt niet alleen uitkomst voor degene die de liefde willen bedrijven maar ook voor de hard werkende zakenman/vrouw. Je bent heel de week al druk in de weer en je bent net geland, je volgende vlucht vertrekt pas over een paar uur. Een standaard secret room is dan voor een paar uur te boeken en het slaaptekort kan worden ingehaald in de mooiste kamers, zodat je weer fit bent als je volgende vliegtuig vertrekt.

Daarnaast bieden de secret rooms niet alleen veel creativiteit voor het seksleven maar ook voor schrijvers. De schrijvers die zich volledig willen afzonderen om ongestoord een artikel of boek te schrijven kunnen veel inspiratie en rust opdoen in een thema secret room. Bekijk de mogelijkheden op Secretrooms.nl.