/Deze technische snufjes heeft elke muziek lover nodig!

Deze technische snufjes heeft elke muziek lover nodig!

Als muziekliefhebber heb je waarschijnlijk al heel wat gadgets en technische snufjes in je bezit waarmee je optimaal kunt genieten van je favoriete muziek. Maar wist je dat er nog veel meer handige tools zijn die je niet mag missen? In deze blog hebben we een aantal ervaringen die echt onvervangbaar zijn voor jou als muzieklover. Hier zijn enkele must-haves die je zintuigen zeker zullen prikkelen!

Streaming app

Hoewel veel mensen nog steeds mp3’s downloaden, kiezen steeds meer muziekliefhebbers voor streamingdiensten. Hiermee heb je toegang tot miljoenen nummers zonder ze te hoeven downloaden. Bovendien zijn veel streaming apps zo ontworpen dat ze je aanbevelingen geven op basis van je luistergeschiedenis. Op die manier ontdek je nieuwe artiesten en nummers die anders aan je voorbij zouden gaan.

Bluetooth headset

Als je het zat bent om je oortjes kwijt te raken of in de knoop te raken, dan is een Bluetooth headset misschien iets voor jou. Met een headset kun je draadloos muziek luisteren en heb je geen gedoe met kabels die in de knoop raken. Bovendien zijn veel headsets uitgerust met noise-cancelling technologie, waardoor je geen last hebt van omgevingsgeluiden terwijl je het volume laag kunt houden.

Smart speaker

Als je een smart-home hebt, is de aanschaf van een slimme speaker misschien iets voor jou. Een smart speaker is een draadloze speaker die is uitgerust met stembediening technologie. Dit betekent dat je de speaker handsfree kunt bedienen door middel van spraakopdrachten. Sommige speakers worden geleverd met een digitale assistent zoals Alexa van Amazon of Google Assistant, die je kunt gebruiken om bijvoorbeeld de muziek af te spelen, het volume te verhogen of artiesten op te zoeken. 

Bluetooth versterker

Wil je ultieme vrijheid tijdens het luisteren naar muziek? Dan is een Bluetooth versterker een must-have. Koppel jouw smartphone, tablet of computer draadloos aan je speakers, zodat je in elke kamer van je huis van jouw muziek kunt genieten. Met een Bluetooth versterker hoef je nooit meer de verbinding te breken om van kamer te veranderen. Hierdoor is het ook heel makkelijk om jouw muziek te delen met anderen als je bijvoorbeeld een feestje geeft. Bekijk het assortiment bluetooth versterkers van Maxtotaal zeker eens!

Smart muziek wekker

Word wakker met jouw favoriete deuntje met een Smart muziek wekker. De meeste muziek wekkers hebben een beperkte selectie van tonen en vreselijke zoemgeluiden, wat vaak leidt tot een vervelende start van de dag. Met een smart muziek wekker kun je jouw persoonlijke playlist instellen en zachtjes wakker worden met de mooiste muziek. Een betere start van de dag bestaat niet, en het kan je gemoedstoestand enorm versterken!