/Dit is wat je moet weten over zakelijke pakketten versturen

Dit is wat je moet weten over zakelijke pakketten versturen

We bestellen tegenwoordig steeds meer online. Het is dan ook heel makkelijk en stiekem soms ook wel verslavend om te doen. Daarnaast zijn er de laatste tijd ontzettend veel kleinere bedrijven en webshops ontstaan. En of je nu net begonnen bent of al een tijdje in de business zit, je wilt je bestellingen op een zo goed en makkelijk mogelijke manier verzenden. Gelukkig is dit zeker mogelijk. Omdat er zoveel online wordt geshopt is het niet gek dat er zoveel qua verzenden mogelijk is. Hier lees je alles wat je moet weten bij een zakelijk pakket versturen. 

De verpakking 

Het belangrijkste om rekening mee te houden wanneer je een pakket wilt versturen is dat het pakket wel goed is ingepakt. Vooral als small business owner is het vaak belangrijk dat de bestelling er mooi uitziet en ook mooi bij de klant moet arriveren. Let hierbij wel op het inpakmateriaal. Voor een goede buitenverpakking heb je minimaal een kartonnen doos nodig van dubbel laags karton. Ook het formaat van het pakket is belangrijk. Door teveel ruimte over te laten kunnen er deuken ontstaan. Als je juist te weinig ruimte overlaat kan het product beschadigd raken. Daarnaast is het ook een aanrader om noppenfolie of schuimfolie te gebruiken. Denk ook aan stevige tape.  

Het budget 

Natuurlijk zijn de verzendkosten ook belangrijk om naar te kijken. Je wilt zelf niet te duur uit zijn. Daarnaast moet je de klanten ook niet vragen om veel geld voor de verzending te laten betalen. Bij Cheap Cargo krijg je een goed overzicht van de prijzen. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Ook helpt het als de verpakking niet te groot is en het pakket niet te zwaar valt. Zeker bij internationale verzendingen werkt het bij de grote pakketten wel wat anders. Hier wordt rekening gehouden met het werkelijke gewicht en het volumegewicht van het pakket. Ook deze prijzen kan je online allemaal terugvinden.