/Drie redenen waarom de polo niet in jouw kledingkast mag ontbreken

Drie redenen waarom de polo niet in jouw kledingkast mag ontbreken

Polo’s zijn razend populair. Het kledingitem is eenvoudig te combineren, zit prettig en is heel veelzijdig. Er zijn veel soorten polo’s: polo’s met korte mouwen, lange mouwen, van verschillende materialen of juist alleen van katoen en sommige polo’s zijn voorzien van prints. Maar waarom zou jij een polo dragen? Na het lezen zul jij gegarandeerd een polo toevoegen aan jouw kledingcollectie of deze meer dragen!

Veelzijdig item

De polo voor heren is geschikt voor heel veel verschillende momenten. Het kan gedragen worden naar een feestje, naar je werk, studie, wanneer je een dag weg bent maar ook thuis wanneer je op de bank zit. Omdat er veel soorten polo’s zijn is het gemakkelijk om er een te vinden die past bij een bepaald doeleinde. Wanneer je je veel en vaak casual kleedt, is een polo in een vrolijke print of een unikleur een goede keuze. Wanneer je liever gaat voor netjes is een donkere variant met een mooie afwerking een betere keuze.

Upgrade van een T-shirt

Een polo is net weer even anders dan een gebruikelijk T-shirt. Dit maakt het weer wat specialer en dit geeft de outfit net wat meer karakter. Omdat een polo minder standaard is, kun je de rest van de outfit heel simpel houden zonder dat het saai wordt. In combinatie met toffe sneakers en een jeans is de polo daarom heel stijlvol. Ook is de polo een tussenvorm als het gaat om casual T-shirts en nette overhemden. Een perfecte keuze dus voor wanneer je twijfelt tussen deze twee!

Geschikt voor tussendoor

De polo is qua dikte van de stof vaak net wat dikker dan een T-shirt en dunner dan een trui. Dit maakt het een geschikt kledingstuk voor het voor- en najaar. Ook op koudere zomerdagen of warmere winterdagen is het dragen van een polo prettig. Hierbij is het dus belangrijk om naar de dikte van de stof te kijken en naar het soort materiaal. Vaak zijn dunnere katoenen varianten wat koeler terwijl gebreide opties veel warmte kunnen bieden.

Daarnaast zijn er ook verschillende modellen als het gaat om mouwlengtes. Er zijn korte mouwen modellen maar ook varianten met een lange mouw. Hierdoor zijn ze zowel geschikt voor de winter als de zomer.

Ben jij inmiddels helemaal overtuigd om ook een polo aan te schaffen? Ontdek dan het grote aanbod bij Sans Online! Hier zijn veel verschillende merken en modellen verkrijgbaar. Er zit vast wat tussen wat voldoet aan jouw wensen!