/Een A3 printer huren op kantoor

Een A3 printer huren op kantoor

Heb je regelmatig afdrukken in A3-formaat nodig? Dit kan behoorlijk in de kosten lopen bij de drukker. In zo´n geval is het verstandiger om zelf een goede printer op kantoor te hebben. Maar ja, daar hangt natuurlijk wel een prijskaartje aan. De oplossing? Een A3 printer huren!

Wat is A3?

Met A3 printjes bedoelen we een papierformaat. Deze wordt vaak aangeduid in millimeters. A3 is twee keer het ‘standaard A4-tje’. In millimeters is het 297 bij 420. Papierformaten lopen van A0 tot en met A8. Hierbij is A0 het grootste formaat en dit wordt kleiner naarmate het getal oploopt.

De voordelen van een A3 printer

De voornaamste reden om een A3 printer aan te schaffen op kantoor is om in groot formaat te kunnen afdrukken, maar dit is niet het enige voordeel dat deze grote broer van de A4 printer biedt. Wist je bijvoorbeeld dat een A3 printer voordeliger is voor grootgebruikers en voor kantoren die veel kleurenprints drukken? En dat A3 printers meer afwerkingsmogelijkheden bieden?

De voordelen

  • in eigen huis afdrukken werkt tijd- en kostenbesparend
  • afdrukken in groot formaat
  • perfecte kleurenprints
  • hoge afdruksnelheden
  • perfect resultaat op diverse papiersoorten

Duurzaam printen? A3 printer huren

Duurzaam is al lang geen trend meer, maar de norm tegenwoordig. Ook printen doen we het liefst zo milieuvriendelijk mogelijk. Zo zijn er bedrijven die je cartridges hervullen en er bestaan zelfs al printers zonder cartridges, zogenaamde eco printers. Wat ook kan en misschien wel nog duurzamer is: een A3 printer huren in plaats van kopen. Op Jws.nl huur je een printer inclusief levering, installatie, verbruiksmaterialen

en service voor een vast laag bedrag per maand. Alle inkten, toners en afdrukmaterialen worden gratis meegeleverd, je betaalt alleen voor de afdrukken die je daadwerkelijk hebt gemaakt #doemaarlekkerduurzaam!

Welke A3 printer moet ik hebben?

Er is niet één standaard A3 printer. Ze zijn er in vele soorten en maten en met verschillende extra features.

Laserprinter of inkjetprinter?

Laserprinters drukken niet af met inkt, maar gebruiken een speciaal poeder. Ze zijn bedoeld voor grootgebruikers. Laserprinters kunnen namelijk enorm veel meters maken. Is niet de snelheid, maar de kwaliteit van de prints belangrijk? Dan kun je het best voor een inkjetprinter kiezen, deze zijn kwalitatief beter.

Zwart-wit of kleurenprints?

Zijn pixels belangrijk bij jullie op kantoor? Druk je veel grafisch werk af? Dan is een A3 kleurenprinter een must. Tekstdocumenten en andere zwart-wit docs kan een zwart-wit printer gemakkelijk af.

Een all-in-one printer

Net zoals telefoons niet meer alleen kunnen bellen, hebben ook printers tegenwoordig extra features. Een alleskunner bespaart de ruimte van een extra scanner, fax en kopieerapparaat.