/Een iPhone cadeau doen in dure tijden, de tips

Een iPhone cadeau doen in dure tijden, de tips

Wanneer je een cadeau aan een geliefde geeft, of dit nu voor Kerst of de verjaardag is, dan vinden we vaak dat dit zeker het nodige mag kosten. Toch verandert dit sentiment enigszins nu alle prijzen behoorlijk aan het stijgen zijn. Er blijft simpel gezegd minder budget over om iemand te verblijden met een presentje. Toch is het ook in deze tijden belangrijk elkaar af en toe te blijven verrassen. Wel aan te raden is om vandaag de dag geen onzin cadeaus weg te geven. 

Liever geef je een cadeau waarvan je zeker weet dat de ontvanger het ook daadwerkelijk gaat gebruiken. Een voorbeeld hiervan is een smartphone, zoals de iPhone 11 wit. Een apparaatje wat iedereen vandaag de dag gebruikt. Of dit echt voordelige cadeaus zijn? Dat zeker niet, helemaal niet wanneer je voor een A-merk gaat. Toch zijn er manieren om je geliefden hiermee wel te verwennen zonder dat je het je budget overschrijdt. Hoe je dit doet? Lees snel verder.

De tweede kans

Heb je niet al te veel budget? Dan is dit wellicht een interessante optie, namelijk de IPhone x refurbished. Deze zijn ‘tweedehands’ maar met de garanties van nieuw. Ze zijn zowel technisch als esthetisch helemaal gecheckt en ze worden aangeboden door erkende winkels. Dit zorgt ervoor dat jij gewoon garantie hebt en dus niet onder doet voor een nieuw apparaat. Wanneer je het er aan de ontvanger niet bij verteld, zal deze naar verwachting er niks van merken. 

Net niet het nieuwste

De ene iPhone is nog niet uit, of de ander is alweer op de markt. Vroeger konden vele mensen echt uitkijken naar de lancering van een nieuw iPhone maar vandaag de dag is dat wel anders. Dit komt mede doordat de innovaties zo gering zijn, dat de behoefte aan een nóg nieuwere versie afneemt. Het is dan ook een stuk voordeliger om voor een iPhone te gaan die nét niet de allernieuwste is. Een voorbeeld daarvan is bijvoorbeeld momenteel de iPhone 11 wit. Met de keuze voor deze iPhone heb je wel een topkwaliteit toestel te pakken maar tegen een zeer voordelig tarief en door voor de witte variant te gaan ben je ook nog eens origineel.

Kortom, een iPhone cadeau geven is altijd een goed idee. Het is het perfecte cadeau wanneer je zekerheid wilt dat het ook daadwerkelijk gebruikt gaat worden. Daarnaast is het tegenwoordig mogelijk een stuk voordeliger uit te zijn zonder op de kwaliteit in te leveren!