/Een nieuwe auto voor je zakelijke ritten

Een nieuwe auto voor je zakelijke ritten

Veel mensen met een eigen bedrijf kiezen er voor om een zakelijke auto aan te schaffen, veel mensen maken dan ook een hoop kilometers voor hun bedrijf en dan is het handig als je hiervoor een auto hebt. Er zijn dan ook verschillende manieren waarop je op een slimme manier een auto aan kan schaffen, zodat dit op de meest voordelige manier voor jou uit komt. Dit is dan ook een van de redenen waarom steeds meer mensen er voor kiezen om een auto te gaan leasen voor de zakelijke kilometers die zij maken. Wil je meer weten over hoe jij het beste voor jouw bedrijf een auto kan aanschaffen voor al je zakelijke ritten? Lees hieronder dan snel verder voor meer informatie hierover.

Waarom is een zakelijke auto nodig?

Binnen veel soorten banen en bedrijven is het gebruikelijk dat je jezelf verplaatst tijdens je werk of voor je werk. Als je dan een eigen bedrijf hebt, dan kan je het voor jezelf belastingtechnisch een stuk voordeliger maken door zakelijk een auto aan te schaffen. Deze auto mag je dan ook onder de zakelijke kosten zetten en daar betaal je dan minder belasting over, dat is natuurlijk een stuk voordeliger en het komt ook nog eens van pas.

Hoe kan je het beste een zakelijke auto aanschaffen?

Als je veel gebruik maakt van een auto voor je werk dan is het een goed idee om een auto aan te schaffen, dit kan je op verschillende manieren doen. Zo kan je een auto kopen met het geld op je zakelijke rekening, maar je kan ook kiezen voor een zakelijke lease ZZP. Op deze manier betaald je een auto maandelijks af, en dat kan een hoop voordelen met zich meebrengen. Op deze manier ben je niet in een keer een hoop geld kwijt, maar wel heb je al een auto tot je beschikking die je elke dag kan gebruiken.

Voordelen van het leasen van een auto

Steeds meer mensen kiezen ervoor om een auto te leasen omdat het een hoop voordelen heeft. Zo hoef je niet in een keer veel geld te betalen, je contract zorgt ervoor dat je voor bepaalde schades verzekerd bent en ook betaal je al voor je onderhoud. Zo kom je dus minder snel voor onvoorziene, en vaak heel erg hoge, kosten te staan dan wanneer je een auto koopt.