/Ga je binnenkort verhuizen? 3 tips om aan betaalbare verhuisdozen te komen

Ga je binnenkort verhuizen? 3 tips om aan betaalbare verhuisdozen te komen

Heb jij binnenkort een verhuizing op de planning staan? Dan kan het inpakken beginnen en daar heb je natuurlijk wel verhuisdozen voor nodig. Mensen geven over het algemeen niet graag veel geld uit aan verhuisdozen, maar het is wel belangrijk om voor goede kwaliteit te gaan. Je wil natuurlijk voorkomen dat tijdens de verhuizing de inhoud uit de doos valt, of dat jouw persoonlijke bezittingen beschadigen. Professionele verhuisdozen bieden over het algemeen betere bescherming, maar kunnen prijzig zijn. Vandaag geven we je enkele tips om aan betaalbare verhuisdozen te komen!

Professionele verhuisdozen

Verhuisdozen kun je eenvoudig online bestellen op ds80.nl. Hier verkopen ze verhuisdozen van goede kwaliteit. De dozen zijn gemaakt van stevig dubbelgolf karton, waardoor je er zeker van bent dat je spullen heelhuids aankomen in je nieuwe huis. Wel zo fijn tijdens een verhuizing. Mocht je niet zeker weten hoeveel dozen je precies nodig hebt, dan kunnen de experts van de webshop met je meedenken en je hier een handje in helpen. Je hebt de keuze uit een algemene verhuisdoos, multibox en een boekendoos. Tevens kun je kiezen of je liever een Vouwdoos hebt, of eentje die je dicht plakt.

Geef verhuisdozen een tweede leven

Een andere goede tip als het gaat om de aanschaf van verhuisdozen, is navraag doen bij familie, vrienden of kennissen die zojuist zijn verhuisd. Misschien hebben zij nog wat dozen over en kun jij deze hergebruiken. Mocht dit niet het geval zijn, kun je ook online eens gaan zoeken naar tweedehands verhuisdozen. In enkele gevallen bieden mensen hun dozen gratis aan en zo kun jij dus extra goedkoop aan verhuisdozen komen. Houd er wel rekening mee dat deze dozen al een verhuizing of misschien zelfs wel meerdere verhuizingen hebben meegemaakt. Het kan dan ook zijn dat ze iets minder stevig zijn dan een professionele nieuwe doos.