/Ga samen tegen voedselverspilling met MegaFoodStunter

Ga samen tegen voedselverspilling met MegaFoodStunter

Wil je graag voordelig genieten van lekker eten en ook bijdragen aan het tegen gaan van voedselverspilling? Dan is een voedselpakket van MegaFoodStunter perfect voor jou!

Per dag wordt er 5 miljoen kilo aan voedsel verspild in Nederland. Jaarlijks is dit wereldwijd 1.3 miljard ton aan voedsel. Dit is echt ontzettend veel. MegaFoodStunter wil daarom bijdragen aan een betere wereld door samen tegen voedselverspilling te gaan.

Bij MegaFoodStunter vind je een selectie aan topkwaliteit diepvriesproducten tegen bijzonder scherpe prijzen. MegaFoodStunter werkt nauw samen met de Europese handel in diepvriesproducten. Zo weten ze precies hoe deze producten bewaard, vervoerd en geleverd moeten worden. Met een voedselpakket ben je veel goedkoper uit dan in de supermarkt. Doordat MegaFoodStunter levert op momenten wanneer producten beschikbaar zijn, kunnen ze de prijs laag houden. Daarnaast zorgt dit er ook voor dat het assortiment constant wisselt. Zo kan je iedere keer kiezen voor een andere aanbieding. Met verassingspakket weet je niet precies wat er in de inhoud van de box zit.

De producten in de box zijn kwalitatief niet minder. Het zijn producten die bijvoorbeeld afwijken van het gewicht, producten die een nieuwe verpakking krijgen of seizoens-gerelateerde producten.

Je neemt standaard grotere aantallen af dan in de supermarkt. Hierdoor zijn de prijzen ook veel lager. Door de producten goed in te vriezen kan je de producten heel lang bewaren. Als je genoeg ruimte hebt in de vriezer is dit geen probleem. Maar je zou ook de aanbieden kunnen delen met vrienden of familie. Ook zijn er vele Facebookgroepen beschikbaar die de aanbiedingen verdelen.

MegaFoodStunter zorgt voor topkwaliteit producten, hoge kortingen en een snelle levering aan huis. Hiermee is het doel om de hoeveelheid voedselverspilling te verlagen. Wil jij ook een steentje bijdragen? Kijk dan op megafoodstunter.nl