/Geef het perfecte cadeau aan je vriendin en ga een weekendje weg

Geef het perfecte cadeau aan je vriendin en ga een weekendje weg

Nu de feestdagen om de hoek liggen zit je er misschien aan te denken om een cadeau te geven aan je vriendin. Je kan gaan voor een mooie sieraad, maar je kan er ook voor kiezen een heel weekend cadeau te doen! Een weekend weg met zijn tweeën om precies te zijn. Zo kan je na de drukte van de feestdagen juist de tijd nemen voor elkaar én de wereld met elkaar ontdekken. 

Heel veel mogelijkheden

Je kan het zo gek maken als je zelf wilt. Zo kan je er voor kiezen om een hotel te boeken vlakbij het strand of aan de rand van een mooi natuurgebied zoals de Veluwe. Je kan dan lekker wandelen, uitwaaien en echt even weer tijd met elkaar doorbrengen. Je kan er ook voor kiezen om naar een mooie stad te gaan. Een stad als Groningen, Utrecht of Den Haag zijn bijvoorbeeld hele leuke steden, zeker als je niet in de buurt woont! 

Je kan het ook over de grens zoeken. Een stad als Antwerpen en Gent zijn al jaar en dag een populaire bestemmingen voor een weekendje weg. Maar ook steden als Hamburg en Keulen zijn erg leuk en zitten boordevol cultuur, gezellige barretjes en leuke activiteiten. Als je een groot budget hebt kan je zelfs naar een mooie stad in Europa als Praag, Barcelona Als je buiten het seizoen gaat hoeft een vliegticket helemaal niet zo duur te zijn en zal je ongetwijfeld een onvergetelijk weekend hebben.

Zorg er voor dat het een spannend weekend wordt 

Als je een weekend weg gaat is het leuk om nieuwe dingen te doen. Dit haalt je uit je comfortzone en dit maakt de relatie vaak alleen maar sterker. Ga dan ook iets doen wat past bij de plek waar je bent. Je hoeft niet gelijk te gaan skydiven of bungeejumpen. Al is het maar iets nieuws eten of proeven.

Een ander voordeel van een weekendje weg is dat je  even alle aandacht voor elkaar hebt. Als je er voor wilt zorgen dat dit ’s nachts ook het geval is, is sexy lingerie het cadeau voor haar. Dit zal door jouw vriendin ongetwijfeld gewaardeerd worden en zal het weekend nog specialer maken. Lingerie is niet het enige sexy cadeau dat je kan geven. Zo zijn er ook veel kleinere cadeautjes die je vriendin ook ongetwijfeld zal waarderen.