/Goedkoop je thuiskantoor inrichten doe je zo

Goedkoop je thuiskantoor inrichten doe je zo

De meeste van ons werken ondertussen al een lange tijd thuis. Ondanks dat de maatregelen versoepeld worden, wil niet iedereen heel de week terug naar kantoor. Ook in de toekomst zullen steeds meer werknemers thuis blijven werken. Niet per se de hele week, maar wel een aantal dagen. Je thuiskantoor is dus niet meer tijdelijk. Daarom is het belangrijk dat je hem goed gaat inrichten zodat dat je net zo productief kunt zijn als op kantoor. Alsnog wil je geen groot budget uitgeven, dus daar hebben we rekening mee gehouden.

Gebruikte meubels accepteren

Aangezien veel bedrijven kleiner zullen gaan, komen er genoeg gebruikte meubels beschikbaar. Vraag eerst eens aan jouw baas of er meubels zijn die je kunt overnemen. Vooral een goede stoel is belangrijk! Indien je baas je niet kan helpen, kun je andere kantoren bezoeken of hotels die aan het renoveren zijn.

Het gebruiken van tweedehands spullen gaat natuurlijk verder dan alleen meubels. Wat dacht je van een tweedehands computer, oude opbergkast en die lamp die al jaren op de zolder staat? Dat zijn toch perfecte items voor in jouw thuiskantoor? Let wel op dat je refurbished laptop voldoet aan je voorwaarde. Misschien wil je een kleine om makkelijk mee te nemen, of een met veel opslagruimte!

Bouw je eigen bureau

Als je een krap budget hebt, zal het zoeken naar een bureau een stuk moeilijker zijn dan je misschien had gedacht. Deze eenvoudige meubels zijn verrassend duur als je geen tweedehands kunt scoren. Gelukkig kun je altijd je eigen bureau maken. Het is een stuk eenvoudiger dan het lijkt. Een kwaliteitsplank tussen twee rechtopstaande elementen zorgt voor een goed bureau. Het enige dat nog nodig is, zijn een paar spijkers en een hamer. En weet je wat eigenlijk nog leuker is dan de prijs? Je kunt het ontwerp naar je eigen wensen aanpassen!