/Heren sieradentrends voorjaar 2021
Heren sieradentrends voorjaar 2021

Heren sieradentrends voorjaar 2021

Na de koude maanden met wind, regen en zelfs sneeuw komt de zon steeds vaker door de wolken heen gestraald. Nog even en het voorjaar begint en dat betekent weer een nieuwe garderobe en accessoires! Want bij het voorjaar en de zomer hoort natuurlijk een nieuwe collectie.

Wanneer jij een heerlijk biertje gaat drinken bij vrienden thuis, of op het terras wil je natuurlijk wel goed voor de dag komen. Dit betekent stoere sieraden die goed bij je outfit passen. Ga je voor een spijkerbroek met een blouse? Combineer dan een stoere leren heren armband zoals bijvoorbeeld de Italiaanse leren Cuoio armbanden. Stoer, mannelijk en een geeft een extra touch aan je trendy outfit. 

Wanneer je een wat stoerdere kledingstijl hebt kun je je kleding gemakkelijk combineren met roestvrij stalen sieraden. Denk bijvoorbeeld aan een stainless steel schakelketting, rvs armband of andere stainless steel onderdelen sieraden. Zelfs wanneer je strak in het pak loopt voor je werk of andere gelegenheden zijn mannen sieraden een mooie toevoeging op je outfit. Een brede stalen ring zoals bijvoorbeeld een zegelring, gecombineerd met een mooi pak geeft al snel een klassieke uitstraling.

Ook voor wanneer de zomerdagen aanbreken en je lekker naar strand gaat zijn er uiteraard sieraden voor jouw zomerse outfit. Een armband van houten kralen of lava natuursteen kralen zijn perfecte items voor een beach look. Daarnaast is een ketting van kokos kralen ook een goede optie! De bovengenoemde kralen maken juist zo’n goede match door de robuuste en stoere uitstraling van de kralen wat goed past bij het strand thema. 

Bij iedere outfit of kledingstijl past een heren sieraad perfect!! De bovenstaande combinaties zijn voorbeelden, maar er zijn natuurlijk veel meer opties mogelijk! Welke kledingstijl heb jij en wat voor bijpassende sieraden stijl jij bij jouw outfit? Wanneer je er nog niet helemaal zeker van bent kan je verschillende heren sieraden uitproberen, om zo jouw favoriete item te vinden!