/Hoe was je een Stone Island jas?

Hoe was je een Stone Island jas?

Er zijn verschillende soorten jassen van het merk Stone Island te koop. Voor ieder seizoen heeft dit merk wel een jas op de markt gebracht. Zo zijn er Stone Island zomerjassen, bomberjacks, gewatteerde jassen, regenjassen, softshell jassen, winterjassen en bodywarmers. De aanschaf van een Stone Island jas is best duur. Het is daarom zonde wanneer je jas na het wassen gekrompen of beschadigd is. In dit artikel vind je enkele tips voor het wassen vanStone Island jassen.

Lees altijd de wasvoorschriften van je Stone Island jas

De beste tip is om altijd de wasvoorschriften te lezen van je Stone Island jas. Bij iedere jas kunnen namelijk de wasvoorschriften verschillen. Sommige jassen van dit merk mogen op 30 graden gewassen worden en sommigen ook op 40 graden. Het kan zelfs voorkomen dat je Stone Island jas niet in de wasmachine mag. Let daarom goed op de wasvoorschriften. In dit geval kun je je las laten stomen, zodat de jas toch weer fris is.

Stone Island jassen mogen ook niet in de droger. Bij sommige jassen zit er zelfs een droogvoorschrift bij. Zo moeten sommige jassen bijvoorbeeld liggend drogen en andere weer hangend drogen. Ook met strijken moet je goed opletten per jas. Enkele Stone Island jassen mogen gestreken worden en andere totaal niet. Wanneer je jas gewassen mag worden dan verschilt het ook nog eens per jas op welke temperatuur je de jas mag strijken. Kijk hiervoor dus altijd op de wasvoorschriften.

Verwijder het Stone Island label voor het wassen

Verwijder het Stone Island label ook altijd van je jas voordat je deze gaat wassen. Wellicht heb je het al een keer meegemaakt dat je toch per ongeluk het label mee gewassen hebt. Dan weet je dat het label er niet meer mooi uit ziet na een wasbeurt. Het logo op het label zal vervagen en ook zullen er pluisjes aan het label zitten. Dit kun je voorkomen door het Stone Island label vooraf te verwijderen van de jas.