/Jouw grote tuinverbouwing

Jouw grote tuinverbouwing

Op alle gebieden zijn er continu veranderende trends. Logisch als je dus ook de tuin eens goed wil verbouwen! Wel zijn er een aantal dingen waar je aan moet denken zodat jouw tuinverbouwing slaagt en je niet ineens met hoge kosten opgescheept zit. 

Schutting

Als de zomer eindelijk is aangebroken, wil je natuurlijk ook wel een beetje privacy in je tuin. Hiervoor zijn weer een hoop verschillende mogelijkheden. Bijvoorbeeld vele verschillende soorten schuttingen, je kunt het zo duur maken als je zelf wilt. Als je graag een sfeervolle tuin hebt, is het wellicht leuk om hiervoor schapenhek te gebruiken van Adéquat kastanjehout. Dit is duurzaam, makkelijk te plaatsen en volledig naar eigen smaak aan te kleden.

Schaduw

De zomers worden steeds heter, maar ondanks dat wil je natuurlijk nog steeds lekker in je tuin kunnen zitten. Het is dus verstandig om een schaduwplek te creëren. Misschien heb je dat al door een boom of plant die al in de tuin stond, anders kun je zelf zo’n plek creëren. Dit kan bijvoorbeeld door een overkapping te laten plaatsen maar hiervoor moet je vaak diep in de buidel tasten. Een goedkoop alternatief is het plaatsen van een schaduwdoek of pergola. Dit is makkelijk zelf te plaatsen en ziet er super gezellig uit!

Verlichting

Wat vaak vergeten wordt, maar zeker niet te missen is, is verlichting in een tuin. Het hoeft niet groots of duur te zijn, maar dit maakt de sfeer in je tuin vaak compleet. Een mooie boom uitlichten, gekleurde lichtjes in je zithoek of verlichting bij een paadje, het kan allemaal!