/Kiezen voor een flex plek met je bedrijf.

Kiezen voor een flex plek met je bedrijf.

Elke dag opnieuw horen we zaken als: flexibel werken. Het grote voordeel is dat je aan het werk kan zonder afhankelijk te zijn van plaats en/of tijd. Mensen kiezen hiervoor vaak flexplekken. Dit zijn kantoren die beschikbaar zijn op de momenten dat jij dat nodig hebt. Dat heeft uiteraard enkel voordelen! Graag geven we deze even mee.

Er is een betere balans tussen werk en privé

Kiezen voor flexibel werken, is kiezen om je tijd in te delen precies zoals dat het handigst uitkomt voor jou. Breng jij in de ochtend graag je kinderen naar school? Of begin je juist liever wat eerder zodat je op tijd weer thuis bent? Dit is allemaal geen probleem met flexwerken.

Continu thuis werken, kan aanvoelen alsof je altijd op je werk bent. Bovendien voelt het voor sommige mensen niet fijn of professioneel om klanten thuis te ontvangen. Daarom zijn flexplekken ideaal. Als je klaar bent met werken, kan je ook echt lekker naar huis. Daarnaast heb je altijd een professionele plek om je klanten te ontvangen. BC Waasland biedt dit allemaal aan, breng ze zeker even een bezoekje.

Prijsvoordeel tov. een kantoorruimte

Flexibel werken bespaart een hoop kosten aan kantoorruimte. De huur van een pand is duur, evenals de inventaris en de vaste kosten. Kiezen voor een flexplek kan een heleboel geld besparen. Op deze plekken vind je ook de meest moderne technologieën en super snel internet. Zo kan je dus lekker ongestoord werken.

Bouwen aan je netwerk

Waar flexplekken zijn, zijn er ook vaak ontspanningsruimtes. Lekker relaxen in de lounge, genieten van een lekker kopje koffie en een goed gesprek. Na zo’n pauzes ga je weer probleemloos productief en gefocust aan het werk. Je kan deze contacten natuurlijk ook gebruiken om eens te sparren over bepaalde onderwerpen of ideeën. Vaak krijg je een verhelderend idee of feedback van mensen uit andere sectoren. Deze contacten leggen is bovendien top om je netwerk uit te bouwen, denk hierbij maar aan toffe samenwerkingen.

Meer vrijheid = groter verantwoordelijkheidsgevoel

Het krijgen van vrijheid zorgt voor een groter verantwoordelijkheidsgevoel. Zelf kiezen waar en wanneer je wil werken, brengt een grotere verantwoordelijkheid met zich mee. Dit verhoogde verantwoordelijkheidsgevoel zorgt dan weer voor betere prestaties.

Werken + fun = werkplezier

Onafhankelijk van tijd en plaats kunnen werken, leidt tot meer tevredenheid. Je deelt je tijd in hoe dat voor jou het fijnste is en je kunt werken op de plek waar je wenst. De flexplekken in Bedrijvencentrum Waasland zijn hiervoor de geschikte locatie. Gelegen in Sint-Niklaas, het kloppend hart in de gouden driehoek Antwerpen, Brussel, Gent. Zo hoef je ook veel minder ver te reizen en bespaar je kostbare tijd.

Verhoogde productiviteit

Bij thuiswerk, is afleiding zoals de hond, de afwasmachine, het vuilnis buitenzetten… nooit veraf. Door gebruik te maken van een flexplek is dit euvel zo van de baan. Het beleven van plezier aan je werk en het verhoogde verantwoordelijkheidsgevoel zorgen dan weer voor een hogere productiviteit. Je vindt meer voldoening in je werk en privé en werk krijg je vlotter gecombineerd. Deze verhoogde productiviteit geeft meer winst, betere prestaties en minder verloop. Daarbovenop is er ook nog een lager ziekteverzuim.