/Maak je kerstinterieur af met kersthuisjes van Lemax

Maak je kerstinterieur af met kersthuisjes van Lemax

Iedereen heeft wel eens leuke kerstdorpjes gezien. Kerstdorpen geven altijd een levendige sfeer aan de huiskamer. De een heeft een kleine collectie op de vensterbank of onder de boom, terwijl de ander een uitgebreid kerstdorp heeft met alle versieringen. Wil jij dit jaar een kerstdorp bouwen of je kerstdorp uitbreiden? Lees hier meer!

Bekende kersthuisjes op het gebied van kerstdorpen zijn Lemax kersthuisjes. In 1990 startte het bedrijf enkel met verlichte huisjes. Hierna is het bedrijf enorm gegroeid en een van de grootste spelers in de miniatuurindustrie. Lemax kersthuisjes vormen de kern van jouw Lemax kerstdorp. Rondom Lemax huizen kun je natuurlijk je dorp tot leven brengen met andere Lemax items zoals Lemax figuurtjes, Lemax accessoires, Lemax bomen en Lemax taferelen.

Lemax huisjes zijn er in alle soorten en maten en in verschillende stijlen. Je kunt je Lemax kerstdorp bouwen in de Amerikaanse landelijke stijl of in de Victoriaanse stijl. Daarnaast zijn er nog veel meer stijlen. Houd jij meer van zoet? Bekijk dan snel de Lemax Sugar ’n Spice huisjes. Of ben jij meer van de jaren 50? Dan is de Lemax Jukebox Junction collectie echt iets voor jou. Je kunt je kerstdorp geheel in één stijl bouwen, maar je kunt ook meerdere stijlen combineren. Je kunt dorpen versieren met mos of kunstsneeuw. Krijg wat inspiratie en je kunt snel je prachtige kerstdorp bouwen.

Felinaworld heeft een zeer ruim assortiment met meer dan 2.000 kerstdorp producten. De collectie is altijd actueel en varieert van een eenvoudige woning tot luxe huisjes en accessoires.  Zoek naar Lemax kerstdrop op Felinaworld.com en profiteer van de vele voordelen. Zo worden producten morgen bezorgd als je voor 22:00 uur besteld en je kunt later betalen. Je mag je aankopen ook binnen 30 dagen ruilen of retourneren.

Vrolijk kerstfeest en maak je woonkamer nog gezelliger met Lemax kersthuisjes!