/Mooie én handige auto!

Mooie én handige auto!

Stel je toch eens voor; je hebt een mooi gezin. Je wil natuurlijk wel dat je iedereen fijn en goed kunt vervoeren en dat er nog extra spullen mee kunnen, toch? Dan zal je toch een mooie én handige auto moeten aanschaffen. Hieronder staan een aantal auto’s met een geweldige uitstraling en genoeg ruimte.

Mercedes

Mercedes heeft uitgebreid aanbod van zowel nieuw als occasions. Een Mercedes GLC SUV is een prachtige auto. Hij heeft een vermogen van 163 PK en heeft een gemiddeld verbruik van 5,0L per 100 km. Het is een hogere auto, dus je kijkt zo lekker over de weg heen. Daarnaast kan hij enorm gave velgen hebben en geef toe; dat vinden we allemaal wel mooi, want dat bepaalt toch wel een beetje de uitstraling. Buiten alle extra opties die standaard aanwezig zijn. Daarnaast noemen we bijvoorbeeld een Mercedes GLA occasion. Deze heeft een vermogen van 123 PK gemiddeld. Een iets rustigere auto dus, maar ook deze ligt lekker hoog dus kijk je makkelijk over de weg. Deze auto’s zijn nog in een mooie goede staat, en ook zeer leuk geprijsd. Deze klasse auto’s gaan nog een lange tijd probleemloos mee. Dat is zeker fijn, als je een goede auto wil, maar niet te veel wil uitgeven aan een nieuwe auto.

Zorgeloos Rijden

Dus als je zorgeloos wil rijden, heb je meerdere opties. Beste manier om dit te ervaren is een proefrit maken en dan merk je vanzelf wat goed bij je past. Ga gewoon wel naar een erkende dealer dan kom je nooit bedrogen uit. Deze geeft je ook de juiste informatie en is op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Want wat is er nu leuker dan heerlijk en comfortabel te toeren of lekker met je familie leuke uitstapjes te maken. Alvast veel rijplezier gewenst.