/Redenen waarom u zou moeten zwemmen

Redenen waarom u zou moeten zwemmen

Zwemmen kan uw door astma veroorzaakte ademhaling helpen, niets is zo frustrerend als proberen te oefenen, maar niet in staat zijn om goed te ademen. Zwemmen is een geweldige oefening om uw ademhaling te helpen, u hoeft niet elke minuut bij de zwembadtent te zitten om op adem te komen, in het water blijven kan uw ademhalingspatroon echt helpen, u ademt vochtige lucht in terwijl u traint. Onderzoek toont aan dat zwemmen de algehele conditie van uw longen kan helpen. In een recente studie helpt slechts zes weken consistent zwemmen om snurken, ziekenhuisopname, ernstige symptomen en bezoeken aan de eerste hulp te verbeteren, zelfs na een jaar niet zwemmen, werden de voordelen nog steeds opgemerkt.

Zwemmen vermindert stress en angst

Endorfine is een soort geluk hormoon en zwemmen helpt deze hormonen in 10 plooien te ontspannen. In tegenstelling tot hardlopen, dat gepaard gaat met gewrichtspijn, gaat zwemmen gemakkelijk en beloont het u met meer endorfine. In plaats van depressief en gestrest bij de sunny tent te zitten; in het water blijven gewoon ontspannen kan depressie, stress en angst helpen elimineren. Bovendien rekt het zwemmen uw lichaam constant uit. Dit bij meditatie is een krachtcombinatie. U zult ontspanning ervaren als nooit tevoren. Zo uniek is zwemmen.

Zwemmen is geweldig voor de huid

Als u consequent zwemt, zult u een enorme verbetering van uw huid opmerken. Bovendien helpt regelmatig zwemmen in zout water uw huid om vocht vast te houden en nieuwe cellen te laten vormen. U zult versteld staan ​​hoe gezond en glad uw huid aanvoelt na een heerlijke duik in de oceaan. Wat is er niet leuk aan zwemmen? Interessant is dat zwemmen u slimmer kan maken. Volgens onderzoek in Australië verbetert regelmatig zwemmen de fijne motoriek, het zelfvertrouwen en de ontwikkeling van kinderen in vergelijking met hun tegenhangers die niet aan zwemactiviteiten deelnemen.