/Risico’s en voordelen van e-smokers

Risico’s en voordelen van e-smokers

De laatste tijd worden e-smoker steeds populairder. Het is echter nog steeds de vraag of e-smokers schadelijk zijn of niet. Sommige mensen zeggen dat e-smokers mensen kunnen helpen om te stoppen met het roken van tabaksrook. Anderen zeggen echter dat e-liquids op een e-smoker schadelijk zijn, vooral voor jongeren. Dus, welke is waar? Is een e-smoker gevaarlijker dan het roken van tabak? Veel wetenschappers zeggen dat een e-smoker minder gevaarlijk is dan het roken van tabak. Anderen zeggen echter dat vapen nicotineverslaving kan veroorzaken. De doelgroep van deze e-smoker is de jeugd. U moet zich echter realiseren dat zowel tabaksrook als e-smoke niet veilig zijn voor zwangere vrouwen. 

De risico’s van e-smoke 

Aangezien e-smoke nog iets nieuws is, zijn de langetermijneffecten van deze activiteit nog niet bekend. Voordat u het echter probeert, moet u het risico kennen van het gebruik van de e-smoker. Zelfs als je geen tabak rookt, bevatten e-liquids op de e-smoker nog steeds nicotine. Je kunt dus verslaafd raken aan nicotine. Toch beweren sommige e-smoke merken dat de vloeistof vrij is van nicotine. Ook kan roken het risico op longziekte vergroten. De stoffen die schadelijk kunnen zijn voor uw longen zijn diacetyl en kaneelaldehyde. Het laatste risico van e-smokers is de explosie. Er waren enkele gevallen van explosies van e-smokers die letsel hebben veroorzaakt. 

De voordelen van e-smoke 

E-smoke en tabaksrook kunnen dezelfde gifstoffen bevatten. E-smokers hebben een kleinere hoeveelheid schadelijke stof. Sommige merken beweren dat ze geen nicotine bevatten. Op deze manier kan een e-smoker de betere keuze zijn voor mensen die gewoonlijk tabaksproducten gebruiken. Sommige onderzoeken stellen dat e-smokers mensen kunnen helpen om te stoppen met roken. Ook heeft de e-smoker verschillende vloeibare smaken. Je zult je niet vervelen met de vele soorten smaken die beschikbaar zijn. U kunt de muntsmaak, tabaksmaak, fruitsmaak, kauwgomsmaak en vele andere smaken proberen. Het is ook gemakkelijk om e-smoke vloeistof te kopen, omdat u deze online kunt bestellen. Dan worden de e-smoker en de liquid bij je thuisbezorgd.