/SEAT Leon private lease biedt je alles wat je nodig hebt!

SEAT Leon private lease biedt je alles wat je nodig hebt!

Lijkt het jou prachtig om in een gloednieuwe bak te rijden? Maar heb je niet veel budget over om in één keer zo’n grote investering te doen? Dan is SEAT Leon private lease misschien wel een goed alternatief voor jou! Bij deze constructie betaal je een vast maandelijks bedrag tijdens de periode dat jij de splinternieuwe auto wilt leasen. Maar dat is lang niet het enige voordeel dat er aan SEAT Leon private lease kleeft.

Geniet van gigantische voordelen met SEAT Leon private lease

Je loopt namelijk ook nul risico wanneer je besluit om een SEAT Leon te private leasen. De leasemaatschappij blijft eigenaar van de auto, waardoor zij voor de meeste kosten opdraaien. Zo betaalt de leasemaatschappij de verzekering en voor reparaties bij onvoorziene schade kan je deze gratis langsbrengen. Wanneer de reparatie meer dan 72 uur duurt, krijg je zelfs vervangend vervoer aangeboden. Ook de vaste onderhoudskosten van de wagen worden vergoed. Uiteindelijk betaal je zelf – naast het vaste maandelijkse bedrag – alleen om te tanken! 

Bovendien kan je zelf de periode bepalen hoe lang je in deze sportieve auto met strak design wilt rijden. De SEAT Leon private lease is verkrijgbaar in liefst acht verschillende uitvoeringen. De wagen is herkenbaar aan de scherpere lijnen, scherpere koplampen en de strakkere uitstraling. Een ander belangrijk onderdeel van de auto is het vernieuwde design aan de binnenkant. De wagen bevat namelijk niet alleen een nieuwe middenconsole, maar ook led-sfeerverlichting. Bovendien is de SEAT Leon voorzien van een digitaal display en gaat zodoende met de tijd mee.

Wacht niet langer en private lease de SEAT Leon!

Overtuigd van de voordelen die SEAT Leon private lease met zich meebrengt? Wacht dan niet langer en lease! Het gaat erg gemakkelijk en snel en bovendien kan je in een speciaal stappenplan jouw wensen en behoeften aangeven. Zo bepaal je zelf de kleur en de uitvoering van de wagen en stel je zo jouw eigen droomwagen samen. Wie weet rij jij dan binnenkort wel tegen een prima prijs in een gloednieuwe SEAT Leon over de snelweg!