/Speciale schoenen voor jouw baby

Speciale schoenen voor jouw baby

Baby’s die net beginnen stappen hebben speciale schoenen nodig. Zij hebben immers een speciale voetvorm doordat ze de overgang maken van kruipen naar stappen. Schoenen moeten dus enorm buigzaam zijn. Daarnaast moeten de schoenen enorm licht zijn in gewicht en heeft het een speciale vorm die speciaal is aangepast aan de voeten van een baby. De sluiting en de stof van de schoenen zijn ook speciaal aangepast aan de ronde voetjes. Zorg dat jouw kind op de juiste manier kan groeien en koop speciale schoenen van Bobux.

Stijlvolle kinderschoenen

Laat je kind nog meer stralen, het is immers jouw kleine lieveling die alle aandacht verdient. Daarom zijn Bobux schoenen zowel stijlvol als soepel zodat je kind nog steeds goed kan spelen. Heb je een dochter en wil je ze schattige botjes geven of wil je gave sneakers of een deftige jongensschoen geven? Dat kan allemaal want bij Bobux is er voor ieders wat wils. In het gamma vind je ook slofjes voor je baby wat nog comfortabeler zit. Dit is vooral handig voor als je kind in de maxicosy zit of thuis waar het steeds proper is. Minder ideaal zijn deze voor buiten of op straat.

Kies jouw favoriete slofjes en schoenen

De slofjes en schoenen zijn er in verschillende stijlen, kleuren en printjes. Heb je graag slofjes met bloemetjes of konijntjes op? Of ben je eerder voor effen slofjes in het leer, dan kan dat ook allemaal. Gaande van roze sloffen voor meisjes tot coole bruine slofjes met een cheeta voor je kleine jongen. Heb je altijd al gedroomd van een klein prinsesje of een stoere zoon, dan kan je hier al van in de wieg mee beginnen. Hier heb je immers nog het meeste inspraak op je kind.

Je kind groeit sneller dan je zou willen

Kinderen groeien sneller dan dat je denkt en dat merk je ook aan de kleding en schoenen die ze dragen. Koop daarom schoenen die er leuk uitzien maar waar je niet te veel voor betaalt. Uiteraard is elk kind het waard maar waarom veel geld uitgeven als het niet hoeft? Daar speelt ook Bobux op in, vaak gaat er van hun mooie prijs ook nog een nog mooiere korting af.