/Speelgoed ontworpen door de ogen van kinderen

Speelgoed ontworpen door de ogen van kinderen

Omdat we ook ouders zijn en er is niets vervelender dan een speelkamer vol speelgoed dat gemakkelijk breekt, zijn we erg voorzichtig bij het selecteren van speelgoed. We hebben altijd van Janod en hun superieure kwaliteit speelgoed gehouden. Het is dan ook speelgoed wat ontworpen is door de ogen van kinderen.

Voor de niet-ingewijden is Janod een Frans merk dat al meer dan 40 jaar gespecialiseerd is in houten speelgoed voor kinderen van verschillende leeftijden. Hun esthetiek en kwaliteit worden vertrouwd door ouders over de hele wereld en ze staan bekend om hun opvallende assortiment houten educatief speelgoed voor kinderen, elk prachtig ontworpen met heldere, gewaagde kleuren met het leervermogen van kinderen in gedachten.

Tot op de dag van vandaag blijft de getalenteerde speelgoedontwerper stevig educatief speelgoed maken dat een superieure grafische en esthetische voorsprong vertoont, terwijl hij unieke verbindingen tussen kinderen en hun speelgoed smeedt. Deze ongeëvenaarde schoonheid en bruikbaarheid komt voort uit het feit dat dit speelgoed “door de ogen van kinderen” is ontworpen, en dit ethos wordt getoond in hun fantastische educatieve speelgoed, houten speelgoed, leerspellen en puzzels, doen alsof speelspeelgoed en muzikaal speelgoed.

In het begin lag de focus van Janod speelgoed uitsluitend op traditioneel speelgoed zoals tollen, jojo’s en eenvoudige balspellen, maar naarmate het merk evolueerde, is het assortiment uitgebreid met muziekinstrumenten voor kinderen, magnetisch speelgoed, stapelblokken en houten en kartonnen puzzels. Janod staat bekend om hun toewijding aan kwaliteit en traditie, maar hun eigentijdse assortiment toont ook veelzijdigheid en innovatie.

Een andere grote reden dat we van dit merk houden, is dat het hout dat wordt gebruikt om zijn prachtige producten te maken, is verkregen van gecertificeerde FSC-bronnen, wat betekent dat het hout afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen die de biodiversiteit, de ecologie en de rechten van inheemse mensen beschermen.

Hieronder een paar van onze favoriete producten:

Gigantische magnetische raket

De grote gigantische magnetische raket is een van de klassieke houten speelgoed van de merken en een zeer geliefde favoriet van ons. De stevige stukken worden bij elkaar gehouden met magneten en zijn gemaakt van massieve, dikke stukken hout. Dit speelgoed is geweldig in het stimuleren van het probleemoplossend vermogen van een kind en helpt ook bij de ontwikkeling van zowel grove als fijne motorische vaardigheden.

Chique Maxi-fornuiskeuken

Raad eens wie er aan het koken is met deze prachtige houten keuken set? De Maxi-fornuiskeuken is een must voor beginnende koks in de familie en perfect voor het stimuleren van fantasierijk spel. De Janod Maxi Cooker creëert de ideale kleine keukenomgeving, volledig uitgerust met een oven, kookplaat, spoelbak en keukengerei om uren kookplezier te garanderen! Terwijl je de pot roert of de temperatuurregelaars aanpast, zal je mini-chef-kok plezier hebben terwijl ze hun fijne motoriek ontwikkelen en hun verbeelding gebruiken om het volgende culinaire genot te creëren.