/Spontane cadeaus waar je een vrouw blij mee kan maken

Spontane cadeaus waar je een vrouw blij mee kan maken

Vrijwel elke vrouw houdt er van om verwend en verrast te worden, het liefste natuurlijk door haar eigen partner. Vrouwen verdienen dat natuurlijk ook, om af en toe in het zonnetje gezet te worden door hun man. Het is niet alleen een heel lief en attent gebaar, het houdt je relatie ook goed en plezierig, omdat je aan elkaar laat merken dat je elkaar nog steeds erg leuk vindt en dat je graag iets over hebt voor de ander. Maar wat is nu zo’n spontaan cadeau waar je een vrouw echt blij mee maakt? Een avondje uit eten of een leuke afgedrukte foto op canvas zijn daar twee voorbeelden van. Wij zetten een aantal leuke opties voor je op een rijtje. 

Romantisch avondje uit eten

We gaven al eerder aan dat vrouwen het vaak erg leuk vinden om verrast te worden, dus een cadeau geven is vaak nog leuker als je het spontaan doet. Een avondje uit eten in een leuk restaurant is daar een goed voorbeeld van. Je vrouw zal het erg waarderen als ze na haar werk thuis komt, verwacht dat ze een normale, rustige avond zal hebben, en je neemt haar vervolgens mee naar een heerlijk restaurant. Het gebaar en de aandacht zal haar enorm aanspreken. Zorg ervoor dat je vooraf een plek in een leuk restaurant hebt gereserveerd en laat haar merken dat je dit speciaal voor haar geregeld hebt. Het hoeft geen duur sterrenrestaurant te zijn natuurlijk, als je maar zorgt dat jullie samen kunnen genieten van wat tijd voor elkaar, een goed bord eten en een leuke en gezellige avond. 

Een blijvende herinneringen laten drukken

Een foto is een herinnering die jullie samen laat inzien hoe gek je op elkaar bent en hoe blij je bent met de ander. Als spontane verrassing kun je er voor kiezen om een mooie foto van jullie beide af te laten drukken in groot formaat, om het vervolgens een mooi plekje in jullie huis te geven. Een foto op plexiglas of canvas is te verkrijgen in allerlei soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan een kleinere foto, of een grote foto maar dan in sepia kleuren. Zo kun je een model kiezen dat helemaal aan haar wensen voldoet. Geef dit mooie cadeau op een spontaan moment en ze zal je eeuwig dankbaar zijn. 

Een mooi sieraad

Veel vrouwen houden van mooie sieraden zoals kettingen, ringen of andere blinkende spullen. Hoewel een sieraad en de voorkeur voor een bepaalde kleur of materiaal erg persoonlijk is, kun je je partner hier vaak een groot plezier mee doen. Het is bovendien een goede manier om te laten zien hoeveel je om iemand geeft en dat je hier tijd en moeite in gestoken hebt. Als je bij de juwelier op zoek gaat naar een mooie ring, neem dan één van haar huidige ringen mee. De juwelier kan dan eenvoudig zien wat haar maat is, zodat je ook direct de goede maat kunt bestellen. Kies een sieraad uit dat past bij haar stijl, en je zult veel indruk op haar maken. Wat zal ze blij zijn!