/Stijlvolle tassen voor mannen

Stijlvolle tassen voor mannen

Ook mannen hebben een tas nodig om hun spullen in mee te nemen. Hoe neem je anders je sportkleding mee naar de gym of je laptop mee naar het werk? Een stijlvolle herentas is een perfect mode accessoires voor bij je outfit. In dit artikel behandelen we de 5 meest stijlvolle tassen.

1.      De rugzak

Bijna iedere man heeft er wel een: een rugzak. Een rugzak kan namelijk overal voor gebruikt worden. Ga je bijvoorbeeld naar de sportschool? Dan is een rugzak geschikt. Ga je op reis? Ook dan kun je een rugzak meenemen als handbagage of tijdens een excursie. Kortom: een rugzak is geschikt voor allerlei gelegenheden. Enkele bekende merken die rugzakken produceren zijn: Eastpak, The North Face en Fjällräven Kånken.

2.      De crossbodytas

Een crossbodytas ofwel een heuptas zie je steeds vaker voorkomen bij mannen. Je ziet deze tassen voornamelijk tijdens een festival of een feestje. De crossbodytas is namelijk makkelijk in gebruik voor wanneer je weinig spullen mee hoeft te nemen.

3.      De werk tas

Om goed voor de dag te komen op je werk is een werk tas ook erg handig. Een aktetas is een perfecte tas om mee naar kantoor te nemen of naar een klant. In deze aktetas kunnen documenten gemakkelijk en geordend bewaard worden. Ook kun je hierin je laptop of tablet gemakkelijk meenemen. Een aktetas is vaak van leer gemaakt die je in verschillende kleuren kunt kopen. Zo is er altijd een stijlvolle tas die bij je pak past. Op plevierbusinessbags.com hebben ze een groot assortiment aan aktetassen. De aktetassen zijn voorzien van multifunctionele vakken en een schouderband.

4.      De weekendtas

Een weekendtas is ideaal voor wanneer je een weekendje weg gaat. Ook is de tas geschikt als reistas of sporttas. Ga je bijvoorbeeld met de voetbal een weekend weg, dan is een weekendtas ideaal. Deze mag je vaak meenemen als handbagage in het vliegtuig. Het voordeel van een weekendtas is dat deze weinig ruimte in neemt.

5.      De designer tas

Ook mannen mogen een designertas hebben. Steeds meer mannen zie je er daarom ook mee rond lopen. Zij gebruiken het echt als een fashion item. Denk maar eens aan mannentassen van het merk Valentino of Off-white.

Wil je hier meer over weten? Kijk dan op mannenfocus.nl