/Stoere jongenspyjama’s voor banjers en bengels

Stoere jongenspyjama’s voor banjers en bengels

Wil je naar bed gaan voor jouw zoon elke dag tot een feestje maken? Trakteer hem dan op een stoere nieuwe jongenspyjama uit de collectie van Frogs and Dogs! Die zijn er voor ieder seizoen. Voor de zomerse maanden zijn er bijvoorbeeld shortama’s met een short en een shirt met korte mouwen. In de winter slaapt je kleine bink heerlijk in een onesie of een pyjama met een lange broek en lange mouwen. Zo heeft hij het nooit te koud of te warm. Alle jongenspyjama’s van Frogs and Dogs zijn gemaakt van zachte materialen en verkrijgbaar in een brede maatrange. Dandy’s met maat 50 tot en met 176 slagen prima in de eigentijdse webshop van het vrolijke kindermerk. Je vindt er altijd een pyjama die hij de mooiste van de hele wereld vindt, zoals een politiepyjama, een dinopyjama of een met een andere kekke print. 

Mooie afwerking

Frogs and Dogs gebruikt voor de jongenspyjama’s elastische katoen van hoge kwaliteit. Dit materiaal rekt met het lichaam mee en ademt goed. Mede dankzij de goede pasvorm en de mooie afwerking blijft iedere pyjama perfect zitten tijdens het slapen, zelfs als jouw miniman een echte wildebras is tijdens zijn dromen. Bovendien kun je de jongenspyjama’s zo vaak wassen als je wilt, zonder dat de elasticiteit vermindert of de kleuren vervagen. Je wilt je zoon natuurlijk iedere avond lekker fris en in schone nachtkleding naar bed brengen. 

Voor boefjes en politiemannen 

Wat je zoon ongetwijfeld super leuk vindt aan een Frogs and Dogs jongenspyjama zijn de flitsende kleuren. Die variëren van legergroen en zwart tot felrood en donkerblauw. Is jouw zoontje nog een baby of een dreumes? Dan vind je allerlei lieve uitvoeringen in zachte pasteltinten met schattige afbeeldingen. Grotere jongens hebben een gevarieerde keuze uit vrolijke prints en willen hun pyjama daarom het liefste nooit meer uittrekken. Er zijn jongenspyjama’s voor toekomstige politiemannen maar ook voor kleine boefjes. Het is maar net hoe de pet van jouw kleine man erbij staat. Als hij gek is op het blussen van denkbeeldige brandjes, maak je hem natuurlijk helemaal blij met een brandweerpyjama. 

Snel en eenvoudig bestellen 

De webshop van Frogs and Dogs is niet alleen mooi, maar ook overzichtelijk ingedeeld. De juiste maat en het favoriete model van je zoon heb je dus zo gevonden. Bestel je voor €20,- of meer? Dan wordt de order gratis aan je verzonden. Als je dit op werkdagen vóór 16.00 uur doet, komt jouw pakket de volgende dag al aan. Prettige bijkomstigheid aan de collectie van Frogs and Dogs is dat een pyjama voor een jongen en alle andere items uit de collectie duurzaam worden geproduceerd. Dat kun je onder meer zien aan de verpakkingen die worden gemaakt van biologisch afbreekbaar plastic. Uniek in de modewereld!