/Stoere sporten waar jij je direct mannelijker door voelt
boksen sport

Stoere sporten waar jij je direct mannelijker door voelt

Sporten is uiterst gezond, en niet alleen voor je lichaam. Ook voor je zelfvertrouwen, imago en concentratie is het een goede bezigheid. Dit in combinatie met de opgewekte energie die je er van krijgt zorgt dat jij beter in je vel zit en uiteindelijk een stuk mannelijker door het leven zal gaan. Daarnaast vinden vrouwen dit buitengewoon sexy. Welke sporten vallen hieronder?

Boardsporten

Met boardsporten bedoelen we sporten zoals snowboarden, skateboarden en surfen. Het gaat hier vooral om balans en snelheid. Het heeft iets heel rauw en spannends om je over te geven aan de plank en met een hoge snelheid vooruit te gaan, vrijwel zonder vast te zitten aan iets. Het is algemeen bekend dat vrouwen een zwak hebben voor surfer- en skatedudes

Boksen

Boksen is een van de meest mannelijke sporten die we kunnen bedenken. Even alle agressie en energie uit het systeem door een paar goede klappen uit te delen. Uiteraard is boksen meer dan alleen slaan, er zit best een dosis strategie in verstopt. Dit maakt het een leuke sport naast dat het energie geeft. Omdat je leert je mannetje te staan zal dit ook wonderen doen voor je zelfvertrouwen.

Fitness

Fitness, ook wel bekend als ‘de sportschool’ in de volksmond. Fitness is in principe een verzamelnaam van allerlei verschillende bewegingen en technieken, met elk hun eigen machine of oefening om dit te trainen. Door het relatief gemak vergeleken met vorige sporten wordt dit vaak als de meest relevante optie beschreven als je een nieuwe sport zoekt voor door de week.

Dansen

Dansen wordt door sommigen gezien als vooral een vrouwending, maar niets is minder waar. Dansen kan altijd, en je hebt uiteraard enorm veel verschillende stijlen. Hoe meer je danst, hoe meer controle jij gaat krijgen over jouw lichaam, hoe lekkerder jij in je vel gaat zitten. De vrouwen vinden dat uiteraard ook wel waardevol.

Wil je hier meer over weten? Kijk dan op mannenfocus.nl