/Tips om een ​​gezond seksleven te behouden

Tips om een ​​gezond seksleven te behouden

Sommige mensen geven er de voorkeur aan bdsm toys te gebruiken om sterkere intimiteit te ervaren. Het gebruik van seksspeeltjes is echter niet de enige manier om je zin in seks te behouden. De fluctuatie van het libido is normaal. Wanneer je een gezondheidsprobleem ervaart, kan dit je libido beïnvloeden. Daarnaast kan je psychische gesteldheid ook je libido verlagen. Wanneer je je gestrest en angstig voelt, kun je last hebben van een laag libidoprobleem. In dit geval moet je je angst beheersen door meditatie, therapie en medicatie. Er zijn andere methoden die je kunt gebruiken om je seksleven in stand te houden, zoals hieronder wordt uitgelegd.

Libido-verhogend voedsel consumeren

Als je je niet op je gemak voelt bij het gebruik van bdsm bondage, kun je je libido verhogen door voedzaam voedsel te eten. Voorbeelden van voedsel om je uithoudingsvermogen en testosteronhormoon te stimuleren zijn rood vlees, oester, volkoren granen en pijnboompitten. Daarnaast kun je ook bepaalde voedingsmiddelen consumeren om seksuele disfunctie te voorkomen. Je kunt bijvoorbeeld voedsel eten met een hoog flavonoïdegehalte, zoals pepers, citrusvruchten, cacao en thee. Daarnaast moet je er rekening mee houden dat er verschillende soorten voedsel zijn die je libido kunnen verlagen. Vermijd bijvoorbeeld veel verzadigde vetten, sojabonen, plantaardige olie, witte bloem en suiker. Het consumeren van deze voedingsmiddelen kan de seksuele gezondheid verminderen.

Je relatie onderhouden

Hoe langer je relatie, hoe minder seksuele chemie je hebt. Je moet dit probleem voorkomen door je intimiteit met je partner op te bouwen. Je kunt dit intimiteitsprobleem oplossen door samen aan de relatie te werken. Je kunt bijvoorbeeld relatietherapie of sekstherapie volgen. Bovendien moet je een romantische date plannen of op vakantie gaan om een ​​betere relatie te krijgen. Daarnaast kun je proberen koppelyoga te doen om het seksuele verlangen te vergroten. Yoga kan de bloedcirculatie naar het bekkengebied verhogen. Het is een effectieve manier om de kern van je lichaam te activeren en te betrekken. Het kan ook het zuurstofgehalte verhogen. Yoga stelt je ook in staat om te ontspannen en je stress te verwijderen. Het is beter om koppelyoga te proberen met je partner. Je kunt dus intimiteit opbouwen en samen het libidoprobleem oplossen.