/Twee rechterhanden en een goed stel hersens

Twee rechterhanden en een goed stel hersens

Bouwen is je passie 

Je bent gezegend met een paar gouden handen, wat misschien al vroeg tot uiting kwam in je jeugd. Of je had in die tijd een enorme interesse in het vak en heb je er een opleiding in gevolgd. Hoe dan ook, je bent graag op de bouwplaats te vinden en je hebt je in al die jaren alle technieken eigen gemaakt. Voor het een had je misschien wat meer feeling dan voor het andere, maar je bent er nu wel achter wat je leuk vindt. Bouwen aan een huis, een brug of een andere ingenieuze constructie, je hebt je passie gevonden.


Hoger op de ladder 

Toch wil je verder kijken. Een leidinggevende functie lijkt je ook wel wat. Een meewerkend voorman bijvoorbeeld, of misschien wel een managementfunctie. Wat ook meespeelt is een hoger salaris. Niet zozeer om de inflatie te compenseren, maar meer voor je toekomst en die van je kinderen. Vooral de uitdaging en het kunnen gebruiken van je talenten en ontwikkelde capaciteiten. Want het is je allemaal niet komen aanwaaien. Maar waar start je je zoektocht naar een hogere functie? Een prima startpunt is detacheringsbureau bouw, via Centerpoint Advies.

Centerpoint brengt je in contact met bouwprofessionals 

Misschien wil je met je huidige collega’s blijven werken en heb je het naar je zin. Maar hogerop komen is dan misschien lastig. Ergens anders opnieuw beginnen na zoveel jaar kan best eng zijn. Goed advies inwinnen is daarom belangrijk. Centerpoint brengt als werving- en selectiebureau samen met jou je sterke punten in kaart en bekijkt waar er nog verbetering mogelijk is. Zij hebben een uitgebreid netwerk met bouwprofessionals die maar al te graag een keer met je willen kennismaken. Ongetwijfeld dat er vroeg of laat een match is tussen jou en een opdrachtgever of werkgever. Dus of je nou werknemer of zzp’er bent, je bent welkom voor een oriënterend gesprek. Wie weet welke deuren het opent.


Vrijblijvend advies en contact 

Het maakt niet uit of je een MBO-, HBO- of een WO-achtergrond hebt. Via Centerpoint vind je een baan in de civiele techniek, bouwkunde, het vastgoed of in de ontwerp- en advieswereld. Als er een match is met een ingeschreven opdrachtgever, dan brengt Centerpoint jouw wensen en eisen in kaart en brengt die informatie over naar de opdrachtgever. Vervolgens kan daar een geheel vrijblijvend contact uitkomen.


Vacatures 

Je kunt natuurlijk zelf al even een kijkje nemen of Centerpoint al een passende vacature heeft openstaan. Het aanbod wisselt snel en is gevarieerd. Wie weet vind je kort in de buurt van je woonplaats wel je volgende nieuwe droombaan en kun jij weer verder bouwen aan je toekomst. In het vak waar je het meeste van houdt.