/Tweedehandse bureaus? KBS Kantoormeubelen heeft een divers assortiment

Tweedehandse bureaus? KBS Kantoormeubelen heeft een divers assortiment

Zoek jij een nieuw bureau voor je werkplek thuis? Wil je je bureaus in je bedrijf vervangen? Of is het eindelijk tijd voor een nieuw bureau voor je kinderen? KBS Kantoormeubelen heeft een groot assortiment aan tweedehandse bureaus. Hoekbureaus, bureaus met lades, en voor de mensen die actief willen blijven terwijl ze achter hun bureau zitten, fietsbureaus. KBS Kantoormeubelen heeft zo een beetje elke soort bureau waar je aan kunt denken. Ook zijn de bureaus te verkrijgen in allerlei soorten materialen, en is er genoeg keuze in functionaliteiten, aangezien er ook elektrisch verstelbare tweedehands bureaus verkocht worden.

Waarom geen nieuw bureau?

Een goeie vraag, die kan geantwoord worden met vragen. Waarom zou je niet voor een tweedehands bureau gaan? Waarom zou je een prijzig nieuw bureau kopen terwijl je een tweedehands bureau kan kopen die vrijwel altijd net zo goed werkt, en in net zo een goede staat is? KBS Kantoormeubelen koopt tweedehands bureaus op (samen met vele andere soorten kantoormeubilair), en wil voor een reden van tevoren foto’s te zien krijgen van deze bureaus. Zijn ze in goede staat en werken ze nog goed? Dan worden ze opgehaald. Er zit eigenlijk geen tot weinig verschil tussen tweedehands en nieuwe bureaus, naast het feit dat het tweedehands bureau natuurlijk eerder gebruikt is, en dat tweedehands bureaus veel goedkoper zijn. En met dat geld dat je bespaart kan je dan weer andere dingen doen.

Wil je je bureau kwijt?

Zoals eerder gezegd koopt KBS Kantoormeubelen ook op. Zo zorgen zij er natuurlijk voor dat hun diverse assortiment aan tweedehands bureaus divers blijft. Er zijn maar een paar stappen die je hoeft te volgen om in een paar kliks van jou bureau af te komen. Neem contact met KBS Kantoormeubelen op, stuur ze wat foto’s van jouw bureau, noem een tijd en datum en vertel op welke verdieping het bureau staat, en het personeel van KBS Kantoormeubelen komt zelf het bureau ophalen. Dan ben jij er mooi van af, en heb je er ook nog wat aan verdient.