/Verjaardagscadeau tips voor kinderen

Verjaardagscadeau tips voor kinderen

Altijd lastig wanneer je een verjaardagscadeau moet kopen voor je neefje, nichtje, zoon of dochter. Er zijn zoveel verschillende dingen om te geven. Wij lichten een aantal leuke cadeau tips uit in dit blog. Zodat je iets leuks en unieks kunt geven.

1. Fortnite Squad

Fortnite is een bijzonder leuk spel vol actie dat kinderen vaak spelen. Dit pakket bevat vier bekende figuren: Ragnarok, Rex, Cuddle Team Leader en Brite Bomber. Alle figuren zijn tien centimeter groot en zijn gebaseerd op populaire figuren in het spel. In de set zitten ook een Heavy Shotgun, Dual Pistols, Semi-Auto Sniper Rifle en Scoped Assault Rifle. Elke Fortnite-gamer weet precies waar je het over hebt. Is je dochter of zoon echt dol op dit spel? Dan is deze kit absoluut een aanrader.

2. Faller Modelbouw

Faller Modelbouw is een bedrijf dat al jaren modelbouwpakketten maakt. Ze hebben verschillende thema’s waaronder spoorwegen en toebehoren. Het leuke aan een model van Faller als cadeau is dat de jarige vervolgens zelf verder kan gaan met het verzamelen van andere Faller sets. Het kan zo zijn dat je bijvoorbeeld begint met een simpel huisje of voertuig, waarna de jarige uiteindelijk zelf een hele stad bij elkaar verzameld!

3. Carrera GO Max Power Racebaan

Is de jarige een groot fan van Max Verstappen? Dan is de Carrera GO racebaan een geschikt cadeau.. Er is zelfs een echte looping in deze racebaan, en dit maakt het natuurlijk nog leuker. Ook bevat dit pakket niet alleen een racebaan, maar ook een racewagen. De jarige kan racen net als Max Verstappen. Kortom, Gegarandeerd plezier!

4. VTech Kidi Superstar karaoke-set

Heeft uw zoon of dochter talent? Dan is de VTech Kidi Superstar karaoke-set zeker aan te bevelen. Deze prachtige set wordt geleverd met batterijen en je kunt acht ingebouwde nummers coveren. Je kunt de ster van de show worden. Beleef dagen speel plezier en wordt uiteindelijk het volgende zangtalent!