/Waarom een neusspreider als middel tegen snurken?

Waarom een neusspreider als middel tegen snurken?

Heel veel mensen hebben er last van en bijna iedereen vindt het irritant: Snurken. Het is een van de grootste ergernissen. Maar hoe kun je je snurkprobleem nu oplossen? Er zijn door de jaren heen verschillende producten op de markt gebracht om het snurken te verhelpen. Een van het populairste middel is de neusspreider. En dat is niet zonder reden, het is een effectieve en comfortabele oplossing tegen snurken.

De oorzaak van snurken en waarom een neusspreider helpt

Waardoor wordt snurken nu eigenlijk veroorzaakt? Het is eigenlijk heel simpel. Tijdens het slapen kunnen de luchtwegen deels geblokkeerd worden. Hierdoor kan er een snurkend geluid ontstaan, omdat de lucht niet makkelijk door de luchtwegen kan. De neusspreider verhelpt dit probleem. Door de buisjes zo diep mogelijk in je neusgaten te stoppen, worden deze verwijd. Waardoor de blokkering vermindert wordt en het ademhalen makkelijker gaat. Er zijn diverse varianten neusspreiders op de markt. Zo zijn er de ‘stevige’ neusspreiders. Deze variant wordt weleens als iets stugger ervaren, maar het werkt uitstekend. Het is sterker materiaal en dit zorgt ervoor dat de neusgaten goed open blijven staan, waardoor er gemakkelijk adem gehaald kan worden. Dan is er nog de ‘zachte neusspreider’, deze is gemaakt van siliconen en staan bekend om de comfort die het biedt. Het is een uitstekend alternatief wanneer je de stevige variant niet zo comfortabel vindt zitten.

Je kunt ze uiteraard beide uit testen door een pakket te bestellen bij Dr.BreatheWell.nl. Dit pakket bevat 4 zachte en 4 stevige neusspreiders. Daarnaast zit er ook nog 1 neusclip met magneet in en 30 neuspleisters. Je kunt dus mooi testen wat het fijnste zit en beste werkt voor jou. Daarna kun je natuurlijk de verschillende producten ook apart bestellen. Je kunt het pakket voor slechts €29,95 bestellen en wanneer je je bestelling voor 23:30 besteld, ligt het morgen al op de stoep. Bestel dus snel jouw nieuwe pakket en test uit wat voor jou het beste werkt, zowel op het gebied van comfort als de werking tegen snurken.