/Wanddecoratie maakt de inrichting van je woning helemaal af

Wanddecoratie maakt de inrichting van je woning helemaal af

De juiste wanddecoratie zorgt in elke woning voor een ware blikvanger. Of het nu gaat om een schilderij, een poster of een grote foto op doek. Wanddecoratie bepaald voor een groot deel, de sfeer in elke woning. Kies een foto uit die je mooi vindt en laat hiervan één groot canvas doek maken. Of kies meerdere kleine foto’s uit die je op doek laat printen en maak daarmee een collage op de muur. Zoek bijvoorbeeld foto’s uit die wat vertellen over jou, over vroeger en nu. Gebruik deze door elkaar en er ontstaat een verhaal van verleden en heden. Een persoonlijk verhaal, een herinnering die je steeds weer beleeft. In plaats van die foto’s op te slaan of te verstoppen in een boek, plaats je ze op een muur waar je er dagelijks naar kunt kijken en ervan kunt genieten.

Stoere wanddecoratie met een foto op doek


Ben je op zoek naar stoere wanddecoratie? Dan kun je één of meerdere foto’s op doek laten printen. Je zorgt zelf voor de foto of foto’s die je wilt laten afdrukken. Op de website kun je op een eenvoudige manier bekijken hoe je foto of foto’s eruit zien. Volg de stappen die op de website worden aangegeven. Als je dat doet, krijg je direct een voorbeeld te zien met de door jouw gekozen foto. Je kunt de maat aanpassen aan jouw wensen en aangeven of je de foto in de lengte of in de breedte wilt ophangen. De frames van de canvas schilderijen zijn gemaakt van duurzaam hout en ze zijn 3 centimeter dik! De foto’s op canvas zijn waterbestendig en krasvast en daarom kun je ze makkelijk schoonmaken. Wil je de foto’s laten afdrukken op extra mat canvas dan krijgt je foto een prachtige diepe kleurweergaven. Elke foto op canvas is voorzien van een gratis, speciaal ophangsysteem waardoor de foto nooit scheef hangt.

Originele wanddecoratie met een eigen foto op hout


Wil je jouw wand voorzien van een echt originele wanddecoratie? Dan is een foto op hout iets voor jou. Bij een foto op hout wordt de foto geprint op steigerhouten planken die zijn afgewerkt met whitewash. Dat zorgt ervoor dat de kleuren van de foto diep en levendig overkomen, maar wel met behoud van de rustieke en robuuste uitstraling van het hout. De steigerhouten planken zijn 14 mm dik, zonder noesten. Je kiest zelf voor een horizontale of verticale plankrichting. Door de foto heen is de structuur van de planken zichtbaar en dat geeft een natuurlijke uitstraling. Ook de foto(s) op hout zijn voorzien van een gratis, speciaal ophangsysteem.