/Wat is een tarzan dildo?

Wat is een tarzan dildo?

Een tarzan dildo begint steeds populairder te worden maar hoe is deze ultieme dildo/vibrator nu precies ontstaan? Belangrijker, hoe kun je het apparaat gebruiken en welke verschillende zijn er in vergelijking met normale dildo’s/vibrators. In dit blog neem ik je mee in de wereld van seks en plezier en vertel ik je hier meer over.

Hoe is de tarzan dildo zo bekend geworden?

De tarzan dildo heeft zijn populariteit de danken aan de bllockbuster sex in the city. In de blockbuster wordt de tarzan dildo ookwel de rabbit vibrator/ rabbit dildo / the rabbit genoemd. De tarzan dildo maakt niet alleen gebruik van vibraties maar ook van penetratie. Hiernaast komen tarzan vibrators / tarzan dildo’s met extra uiteinde waarmee de clitoris optimaal gestimuleerd kan worden. Door de nieuwe serie vibrators/dildo’s geniet je dus van the best of both worlds.

Hoe gebruik ik een tarzan dildo?

Zoals hierboven al kort uitgelegd heeft de tarzan dildo een extra uiteinde. Dit extra uiteinde plaats je op de clitoris en geeft vaak vibraties. Alleen de vibraties kunnen vaak al leiden tot een ultieme climax. Om je seksleven nog een extra boost te geven beschikt de tarzan dildo ook over een uiteinde waarmee de vagina gepenetreerd kan worden. Hierdoor zul je niet alleen de clitoris maar ook de G-spots aan de binnenkant van de intieme zone kunnen stimuleren. Door de ultieme combinatie is de tarzan dildo zeer trendy en wordt het aangeraden door vrouwen wereldwijd.

Waar kan ik een tarzan dildo kopen?

Wil je een tarzan dildo kopen? Een bekende aanbieder is body en toys. Body en toys heeft niet alleen een goede customer service maar beschikt ook over de expertise om iedere consument op maat advies te geven over seksartikelen. Wil jij je seksleven een extra boost geven? Ga dan snel naar body en toys en bestel je tarzan dildo vandaag nog!