/Wat kan er niet ontbreken op jouw vakantie?

Wat kan er niet ontbreken op jouw vakantie?

Als je op vakantie gaat neem je natuurlijk de essentiële dingen mee voor jouw bestemming en soort vakantie. Zoals een tent en slaapzak als je gaat kamperen, je zwembroek voor een zonvakantie, je skipak op wintersport, enzovoorts. Maar wat universeel is voor iedere vakantie, is natuurlijk wat er in je toilettas meegaat. Van je tandenborstel tot je penis sleeve. Want die komen ongetwijfeld van pas tijdens je vakantie. Zeker als je met je partner op vakantie gaat. Heb je nog geen penis sleeve? Dan ga je daarvoor naar deze online sexshop.

Breid je stimulans uit 

Een penis sleeve gaat om de penis heen. Het idee is dat je daarmee de seks extra kunt stimuleren. Dat gaat op voor beide partijen. Met de penis sleeve zorg je in ieder geval dat je meer dikte hebt voor je erectie. Maar er zijn ook een aantal penis sleeves die daarnaast zorgen voor extra lengte van je penis. Zo kun je meer stimuleren bij de ander dan je voorheen kon. Bovendien kunnen penis sleeves vibraties en knobbels hebben voor extra stimulans die je van een gewone penis niet kunt krijgen. Je zou ook een masturbator kunnen kopen voor extra genot.

Met of zonder testikelring?

Het moet gezegd worden: een penis sleeve is geen condoom. Het beschermt niet tegen soa’s of zwangerschappen. Bovendien kan de penis sleeve afglijden tijdens de seks. Door te kiezen voor een sleeve met een testikelring blijft deze beter zitten. En dat werkt ook weer stimulerend voor de ballen. Je vindt sleeves met en zonder testikelring bij de online sexshop. Beide hebben verschillende varianten. Van realistisch tot voorzien van extra stimulans bewerkingen. 

Let op: GEEN vervanging voor een condoom

Je kunt met een penis sleeve niet voorkomen dat je een vrouw bezwangerd zoals dat met een condoom kan. Je kunt de sleeve ook beter niet in combinatie met een condoom gebruiken, omdat deze kan scheuren door de wrijving.